به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری فرانسه، این اقدام بحرین در میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در نوع خود کم نظیر است.
خالد بن علی آل خلیفه مسئول خدمات پزشکی در گفت وگو با خبرنگاران در ارتباط با بخش مراقبت های ویژه شکل گرفته در پارکینگ عمومی گفت : « این امر یک اقدام پیشگیرانه جهت مقابله با هر گونه تحول احتمالی در بیماری کرونا است. »
آل خلیفه گفت: ما ظرف هفت روز طی یک تلاش شبانه روزی که در واقع یک رکورد به شمار می رود، توانستیم این بخش را راه اندازی کنیم که در میان کشورهای حوزه خلیج فارس در نوع خود بی نظیر است.
در بحرین با جمعیت یک و نیم میلیون نفری تا کنون یک هزار و ۵۲۲ نفر مبتلا به ویروس کرونا شده اند که ۶۴۵ نفر از آنان بهبود یافته در حالی که هفت تن از بیماران جان خود را از دست داده اند.
هم اکنون در میان شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس یعنی بحرین ، قطر، امارات، عربستان، عمان و کویت بر اساس اعلام آمارهای رسمی فقط سه فرد مبتلا به ویروس کرونا در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های عربستان بسر می برند که در میان این شش کشور بیش از همه درگیر ویروس کرونا شده است به گونه ای که در حال حاضر تقریبا ۵ هزار نفر در عربستان به این ویروس مبتلا شده اند .
عربستان همچنین با ۶۵ متوفی بالاترین تعداد قربانیان کووید – ۱۹ را به خود اختصاص داده است.
پل حد فاصل میان بحرین و عربستان قرار گرفته بر فراز آب های خلیج فارس ظرف چند هفته گذشته بسته شده است و پروازهای بحرین به استثنای پروازهایی که اتباع بحرینی را از کشورهای دیگر به کشورشان بازمی گردانند، متوقف شده است.
از سوی دیگر به گفته « علی عبدالقادر » مدیر بخش مهندسی مرکز تجارت جهانی شهر دوبی در کشور امارات هم اکنون ساخت یک بیمارستان میدانی در این مرکز با سه هزار و ۳۰ تخت در جریان است.
تا کنون در امارات ۴ هزار و ۵۲۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند و ۲۵ تن از آنان درگذشته اند.
شیوع ویروس کرونا برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
نظر شما