محمد شریفی مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به شیوع کرونا و تمرکز ادارات و دستگاه های خدمت رسان برای رفع این بحران، برخی افراد سودجو نسبت به ساخت و ساز خارج از مجوزهای قانونی اقدام کرده اند.
وی با بیان اینکه بسیاری از این ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه فلک الدین بوده تصریح کرد: شهرداری در این راستا تنها موظف به اجرای مقررات می باشد و اقدامی فراتر از مصوبات قانونی انجام نداده است.
وی ادامه داد: در برخی از این ماموریت ها نیز متخلفان با عوامل شهرداری درگیر شده و آنها را ضرب و شتم کرده اند که در آخرین مورد یکی از نیروهای شهرداری مورد جراحی صورت قرار گرفت.
شهردار خرم آباد تاکید کرد: گزینه های مختلفی همچون تخفیف و تقسیط عوارض ساخت و ساز در شهرداری اعمال می شود و متقاضیان می توانند با مراجعه به مناطق سه گانه این نهاداز این فرصت ها استفاده نمایند.
شریفی مقدم افزود: متاسفانه با وجود درخواست های مکرر و در برخی موارد اقدامات رسمی و قانونی اما مطالبات شهرداری پرداخت نمی شود در حالیکه این نهاد باید برخی وظایف خود را از طریق درآمدهای داخلی انجام دهد.
وی اظهار داشت: بودجه سالانه شهرداری خرم آباد ۲۳۰ میلیارد تومان است و مشکلات کنونی این نهاد از جمله پرداخت حقوق و مزایای کارکنان با ۱۵۰ میلیارد تومان برطرف می شود.
شریفی مقدم با بیان اینکه خرم آباد شهر صنعتی نیست و درآمد اقتصادی بالایی ندارد تصریح کرد: پرداخت به موقع عوارض مردمی، شهرداری را در اجرای طرح های عمرانی و انجام وظایف محوله کمک می کند.
وی بدون اشاره به مبالغ دریافتی شهرداری از محل عوارض ساختمانی تاکید کرد: به طور متوسط پنج تا هفت درصد عوارض ساخت و ساز به این نهاد پرداخت می شود در حالیکه هرچه مردم نسبت به پرداخت عوارض و مالیات، مسوولیت پذیر باشند شهرداری در ارائه خدمات بهتر و ماندگار به شهروندان موفق تر است.
شهرداری خرم آباد به بیش از ۴۰۰ هزار شهروند خدمات می دهد.
نظر شما