۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۰۴
کد خبرنگار: 1165
کد خبر: 83752231
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی زلزله‌زده قطور پروانه ساخت دریافت کردند

ارومیه- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون برای ٢ هزار و ۵٩٠ واحد مسکونی پروانه ساخت بر اساس طرح هادی صادر شده است.

آیدین رحمانی روز چهارشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت مناطق زلزله زده بخش قطور به روند آوار برداری در مناطق زلزله زده بخش قطور اشاره کرد و افزود: تاکنون یک‌هزار و ١۵٣ واحد مسکونی تخریب شده آوار برداری شده است.

وی در ادامه به وضعیت برخی از روستاهای بخش قطور که در معرض رانش زمین بوده و احتمال جابجایی دارند، اشاره کرد و افزود: وضعیت روستاهای کفچرین، گوگرد و بیانلو در کارگروه زیربنایی استان مشخص خواهد شد.

فرماندار شهرستان خوی نیز در این جلسه از تشکیل کمیته مصالح ساختمانی خبر داد و افزود: استفاده از تولیدات داخلی استان به خصوص شهرستان خوی در تامین مصالح ساختمانی علاوه بر پایین بودن قیمت تمام شده باعث ایجاد رونق و جهش تولید خواهد شد.

به گزارش ایرنا روز یکشنبه - چهارم اسفندماه - ابتدا منطقه «قطور» و سپس «زرآباد» خوی با زمین‌لرزه نسبتا شدیدی لرزید که این امر در مجموع موجب مصدومیت حدود ۱۰۴ نفر، بستری شدن ۱۰ نفر، تلف شدن صدها راس دام، تخریب چهار هزار واحد مسکونی و وارد شدن خسارت جزئی به یکهزار واحد دیگر در روستاهای خوی و سلماس شد.

امدادگران و مسوولان آذربایجان‌غربی بلافاصله پس از زلزله اول در ساعت ۹:۲۲ راهی منطقه «قطور» شدند و ارزیابی میزان خسارت تا شامگاه همان روز ادامه داشت؛ تا اینکه در ساعت ۱۹:۳۰ زلزله نسبتا شدید دیگری به بزرگی ۵.۹ ریشتر «زرآباد» را لرزاند و خسارت‌های زلزله اول را دوچندان کرد؛ تا جایی که شبکه برق و مخابرات برای چند ساعت قطع شد اما در یک اقدام جهادی و پس از چند ساعت، زیرساخت‌ها دوباره در بامداد دوشنبه وصل شد.

زلزله دوم در «زرآباد» تنها چند مصدوم جزئی داشت اما تمرکز امدادگران و مسوولان بر روی آن موجب شد تا توزیع اقلام امدادی در بین زلزله‌زدگان قطور به فردای آن روز یعنی صبح روز «دوشنبه» موکول شود که متاسفانه برخی‌ها بلافاصله این تاخیر را در فضای مجازی به حساب نقصان کار گذاشتند. 

اما امدادگران، مسوولان و حتی نیروهای سپاهی و مرزبانی که از نخستین ساعات پس از وقوع زلزله اول در منطقه حضور داشتند، از روز دوشنبه به بعد به صورت جهادی کمبودها را یکی پس از دیگری رفع کردند و بسیاری از افراد مطلع اکنون بر این عقیده هستند که دست‌اندرکاران ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌غربی در این حادثه غیرمترقبه، سنگ تمام گذاشتند.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha