استاندار مازندران : جهش تولید نیازمند برنامه عملیاتی است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران از تمامی دستگاه‌های اجرایی استان خواستار ارائه برنامه جزء‌به‌جزء و دارای زمان‌بندی برای تحقق شعار سال شد و تاکید کرد : تحقق شعار جهش تولید نیازمند برنامه عملیاتی است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در نشست شورای برنامه ریزی استان افزود : هر دستگاهی باید برای تحقق جهش تولید برنامه ویژه داشته باشد. تحقق این شعار نیازمند کار فوق العاده ، تغییر در نوع مدیریت ها و بهره گیری از مدیریت هوشمندانه و جهادی است. ‎

وی با اعلام این که در کمیته های مرتبط با شورای اشتغال استان تاکنون جلساتی برای برنامه ریزی جهت تحقق جهش اقتصادی برگزار شده است ، گفت : مقام معظم رهبری، چند سال است که هوشمندانه به دلیل حساسیت های موجود شعار رونق تولید، جهش اقتصادی و ... را طرح می نمایند تا ان شاءالله بتوانیم کشور را بدون اقتصاد نفتی و یا کاهش وابستگی به نفت اداره نماییم.

نماینده عالی دولت در مازندران با استناد به موفقیت های سال گذشته با وجود تحریم ها و فشارهای دشمنان ، افزود : دولت در سال گذشته برای حوزه رونق تولید در بخش های تامین اجتماعی، مالیات، سرمایه در گردش و دیگر زمینه های مرتبوط کمک های موثری کرد که علی رغم همه تحریم های ظالمانه و فشارهای موجود، برکات و اثرات آن مشاهده می شود و امسال هم که از سوی رهبری معظم انقلاب سال جهش تولید نامگذاری شده است، در چند سطح برای تحقق منویات معظم له وارد شده ایم.

حسین زادگان توضیح داد که برای تحقق شعار جهش تولید ، در معاونت اقتصادی استانداری در بخش های صنعت، خدمات، کشاورزی، گردشگری و زیرمجموعه های آن برای هریک پروژه هایی به عنوان راهبرد تعریف شده است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز با بهره گیری از ظرفیت های موجود در اقتصاد مقاومتی و دستگاه های اجرایی به نوبه خود برنامه پیشنهادی و مختص به خود را ارایه کرده است.

استاندار مازندران با درخواست از تمامی دستگاه های اجرایی برای ارائه برنامه های عملیاتیشان در ارتباط با جهش تولید تا نشست هفته آینده شورای برنامه ریزی استان ، تاکید کرد که برنامه ها باید جزء به جزء باشد و در آن پیش بینی شود که قرار است در حوزه های مختلف به چه عدد و رقمی در افزایش و جهش تولید برسد.

وی گفت : نیازمند برنامه جزء به جزء عملیاتی زمان بندی شده هستیم تا دقیقا نشان دهد در بخش های مختلف از کجا به کجا خواهیم رسید.

حسین زادگان افزود : تحقق جهش تولید یعنی این که ما بگوییم امسال با اصلاح برخی روش ها، کار فوق العاده و تغییر در نوع مدیریت ها و بهره گیری از مدیریت هوشمندانه و جهادی، ارقام موجود در تولید را به طرز قابل توجهی ارتقاء ببخشیم و این مهم ، نیاز به یک برنامه یک ساله و در سایه آن برنامه ۲ تا سه ساله دارد که دستگاه ها آن را پیش بینی کنند تا امکان نظارت و راستی آزمایی برای ما وجود داشته باشد.

نماینده عالی دولت در مازندران به ظرفیت های تجارت خارجی و اهتمام فوق العاده بخش خصوصی برای استفاده از آن اشاره کرد و با بیان این که برخی اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف نیز باید نهایی شود ، گفت : تصویب منطقه آزاد مازندران قرار است هفته آینده در دستور کار مجلس قرار گیرد که خود می تواند در جهش اقتصادی و تولید استان موثر واقع شود.

وی با اعلام این که اولویت دوره مدیریتیش این بوده که اقتصاد دریا محور در مازندران جدی گرفته شود ، افزود : صید صنعتی یکی از محورهای قابل توجه در اقتصاد دریا محور است ضمن این که در حوزه گردشگری نیز ظرفیت های متنوع تری را شاهدیم.

حسین زادگان با اعلام این که ۱۴۳ نقطه قبلا برای راه اندازی اسکله های تفریحی - گردشگری شناسایی و استعلامات آن از دستگاه های مسئول اخذ شده است، گفت : از این تعداد؛ موافقت اصولی ۴۳ اسکله از سوی سازمان بنادر صادر شد که می تواند جهش بزرگی را در اقتصاد دریا محور و گردشگری دریایی ایجاد کند و از سرمایه گذاران عزیز نیز دعوت می کنیم تا برای عملیاتی کردن آن ها ما را همراهی کنند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha