به گزارش پنجشنبه شب مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در گفت و گویی به راه اندازی شبکه آموزشی دانش آموزان(شاد) اشاره کرد و ادامه داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان با بزرگترین وقفه آموزشی روبه رو شدیم که رییس جمهوری، آموزش و پرورش و خانوادهها نگران این موضوع بودند که خوشبختانه با همراهی صداوسیما و پخش برنامههای آموزشی دانش آموزان از شبکههای آموزش و چهار و حضور فعال معلمان در فضای مجازی توانستیم تا حدی این نگرانیها را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش در فضای مجازی نیاز به یک فضای امن و اختصاصی و مدیریت خودش را داشت، افزود: در این مدت طراحی برنامه اختصاصی آموزش و پرورش را انجام دادیم که این برنامه قابلیتهای متعددی دارد و میتوانیم از آن برای آموزش دانش آموزان در این شرایط استفاده کنیم.
حاجی میرزایی با یادآوری اینکه شبکه آموزشی دانش آموزان از نیمه شعبان ثبت نامهای خودش را در دوره ابتدایی آغاز کرده ، در مورد برخی آمارهایی که در این شبکه ثبت شده است، گفت: تاکنون ۸میلیون نفر در این شبکه ثبتنام کردهاند که ۶میلیون ۲۰۰هزار نفر آن دانش آموزان بودهاند، یکو نیم میلیون گروه درسی و ۵۱۰هزار کلاس درس تشکیل شده است، طی سه روز گذشته ۱۵۰میلیون پیام در این شبکه تبادل و ۶۰میلیون فایل بارگذاری شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ممکن است برخی دانش آموزان تحت پوشش این شبکه قرار نگیرند، ادامه داد: آموزش از طریق صداوسیما ادامه خواهد داشت و تیمهای فنی نیز دائم در حال رصد شبکه شاد هستند تا این شبکه بدون هیچ وقفهای کار کند چرا که تعهد تیم فنی این بوده است تا بارگذاری فایل در این شبکه از سرعت پیام رسانهای خارجی هم بیشتر باشد.
وی توضیح داد که در کنار همه تهدیدهای کرونا اما خانوادهها درگیر آموزش دانش آموزان شدهاند که اتفاق مثبتی است و امیدواریم این کار در آینده ادامه داشته باشد.
حاجی میرزایی در پاسخ به این پرسش که آیا آسیب و تهدیدی دانش آموزان را در این فضا تهدید میکند؟، گفت: مهمترین خط قرمز ما این بوده که در این فضا آسیبی به دانش آموزان نرسد و به همین علت شبکه اختصاصی آموزشی دانش آموزان را راه اندازی کردیم.
نظر شما