شبکه خبری سیانان روز یکشنبه در گزارشی افزود: آنچه که مشاهده میکنید صف خودروها به علت وقوع یک راهبندان در خیابانهای آمریکا نیست، این صف بیسابقه خودروها برای دریافت موادغذایی از مراکز اهدا غذا است.
این رسانه تلویزیونی آمریکایی گفت: تمامی افرادی که در این خودروها نشستهاند، قرار نیست عازم سفر شوند، چراکه افرادی بیکار شده هستند که چک پرداخت حقوقی ندارند و به همین علت زنگ هشدار به صدا درآمده که دیگر غذایی (برای خرید) نیست.
یکی از رانندگان این خودرو به سیانان گفت: هیچ یک از اعضای خانواده کار ندارد و پولی در اختیار نداریم، ما فرزند داریم و باید مراقبت آنها باشیم، نمیدانیم تا چه زمان این وضع را باید تاب آورد.
این گزارش میافزاید: کشاورزان آمریکایی از آنجایی که فروشگاهها و رستورانها به علت همهگیری ویروس کرونا بسته شدهاند ناچار به امحا محصولات کشاورزی خود هستند، دراین میان «اداره کشاورزی آمریکا» به همراه شبکه خیرین «فود بنکس» (Food Banks) از وزارت کشاورزی آمریکا خواستهاند تا ارتباطی مستقیم بین این مراکز خیریه و کشاورزان آمریکایی برای دریافت مستقیم محصولات آنها برقرار کند.
سی ان ان ادامه داد: اما تا اجرای این روند باید شاهد چنین صفهایی به طول چند مایل از خودروها برای دریافت کمکهای غذایی باشیم که اینگونه در زمینهای کشاورزی از بین میروند.
همه گیری ویروس کرونا که ترامپ در ابتدا باوری به آن نداشت، اکنون دولت ترامپ در مخمصه بازگشایی فعالیتهای اقتصادی در آمریکا و یا ادامه روند قرنطینه و بسته ماند مراکز کوچک و بزرگ اقتصادی دراین کشور گرفتار ساخته است.
درحالی که آمریکاییها فاقد شغل و بیپول در تلاش برای یافتن وعده غذای رایگان هستند دراین میان دونالد ترامپ با بهره جستن از اعتراضهای مردم آمریکا برای برداشته شدن قرنطینه و بازگشت به سرکار، با فرمانداران ایالتهای آمریکا که مخالف این موضوع هستند به جنگ نیابتی پرداخته و تلاش دارد تا از وضعیت پریشان همهگیری ویروس کرونا که آمریکا را در برگرفته از هرجهت برای محبوب نشان دادن خود درانتخابات آبان ماه سود جویند.
ترامپ در این جنگ نیابتی با توجه به شرایط ملتهب اجتماعی بوجود آمده تلاش میکند فرمانداران ایالتهای آمریکا را تحت فشار بازگشایی فعالیتهای اقتصادی قرار دهد؛ اما بسیاری از فرمانداران که با موج جدید اعتراضهای حمایت و هدایت شده از سوی ترامپ برای رفع قرنطینه مواجهاند میگویند مطابق قانون اساسی، خود را مسئول حفظ سلامت و ایمنی شهروندان میدانند و قصد ندارند در لغو قرنطینه تعجیل کنند زیرا از بازگشت موج دیگر شیوع کووید-۱۹ بسیار نگرانند.
ترامپ مقصر وضعیت کنونی کرونا در آمریکا است
بسیاری از کارشناسان، وضعیت موجود به بار آمده ناشی از همهگیری ویروس کرونا را متوجه سوئمدیریت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا میدانند که با هشدارهایی که به وی در ماههای ژانویه و فوریه(دیو بهمن) داده شده بود، اهمیتی نداده است.
اکنون شمار مبتلایان به ویروس کورنا در جهان به بیش از ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر رسیده که از این تعداد نیز نزدیک به ۱۶۰ هزار نفر نیز جان باختهاند.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا نیز در حال حاضر به مرز ۷۳۹ هزار مبتلا رسیده که از این تعداد ۳۹ هزار نفر جان باختهاند؛ میزان مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا حدود یک سوم مبتلایان در جهان است.
**1302**
نظر شما