آمادگی حوزه علمیه برای همکاری با کلیسای ارتدوکس
مدیر حوزههای علمیه کشور، در نامه به دبیرکل شورای جهانی کلیساها، آمادگی حوزههای علمیه را برای همکاری و همفکری با نهاد کلیسای ارتدوکس اعلام کرد.
آیتالله علیرضا اعرافی در این نامه اظهار داشت: حادثه ناگوار انتشار ویروس کرونا مایه رنج و مصیبت کشورها و ملتها و موجب غم و اندوه رهبران ادیان، عالمان و اندیشمندان شده است.
مراسم افطاری در مسجدها تا نیمه اردیبهشت نخواهیم داشت
استاندار قم، با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: مراسم تجمع و افطاری در اماکن مقدس و مساجد استان در ماه مبارک رمضان تا نیمه اردیبهشت برگزار نمیشود.
بهرام سرمست در حاشیه جلسه ویدئوکنفرانس ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری، در گفتوگویی، با اشاره به برخی مصوبات این جلسه افزود: حفظ شرایط قرنطینه خانگی و تعطیلی مشاغل پر ریسک ازجمله مصوبههایی است که در استان کماکان ادامه خواهد داشت.
بلامانع بودن فعالیت پاساژها
فرماندار قم گفت: بر اساس دستورالعمل جدید، محدودیت بخشی از اصناف و کسبه در قم برطرف میشود که در این راستا پاساژهای قم با رعایت آییننامههای بهداشتی میتوانند از فعالیت خود را شروع کنند.
مرتضی حیدری در جلسه هماهنگی اجرای طرح ساماندهی مشارکتهای مردمی در پیشگیری ، کنترل و مقابله با بیماری کرونا؛ با تاکید بر اینکه همچنان اصناف پرخطر تعطیل هستند، افزود: در راستای فرهنگسازی بهمنظور رعایت مسائل بهداشتی و همچنین فاصلهگذاری اجتماعی هوشمند، دستاوردهای خوبی در قم رقم خورده است که ضرورت دارد این فرهنگسازی همچنان باقدرت ادامه یابد.
پایش آسیب روانی کرونا بر زندگی قمیها
مدیرکل امور بانوان استانداری قم گفت: شیوع کرونا علاوه بر ابتلای برخی هموطنان به بیماری، آسیبهای اجتماعی، خانوادگی و روانی به همراه داشته که وضعیت خانوادهها و بانوان قمی در این شرایط در حال رصد و پایش است.
صدیقه صدیق تقی زاده، در جلسه هماهنگی اجرای طرح ساماندهی مشارکتهای مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا افزود: رصد و پایش آسیبهای روانی کرونا بر خانوادهها و بانوان با استفاده از ظرفیت دانشگاهها در دستور کار است.
رسالت شکست کرونا
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، با اشاره به کاهش محدودیتهای اجتماعی و آغاز دوباره فعالیت برخی اصناف گفت: اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند و کاهش مراجعهها به مرکزهای درمانی بهمنزله پایان کرونا نیست و نباید رسالت شکست کرونا را فراموش کرد.
سیامک محبی در جلسه هماهنگی اجرای طرح ساماندهی مشارکتهای مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا؛ افزود: در ۲ روز گذشته پیک خفیفی از افزایش مراجعهکنندگان به مراکز بهداشتی قم را شاهد بودیم که خوشبختانه این روند دیروز (۳۱ فروردین) متوقف شد و امیدواریم این روند کاهشی در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد.
جبران بخشی ازخسارتهای فعالان مطبوعات و کانونهای تبلیغات
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، با اشاره به توقف فعالیتهای فرهنگی ناشی ازشیوع کرونا گفت: بخشی از خسارتهای مطبوعات و کانونهای تبلیغاتی جبران خواهد شد.
محمدجواد محرابی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: توقف فعالیت مطبوعات چاپی که از اول اسفند ۹۸ آغاز و تا ۲۳ فروردین ماه سال جاری بر اساس مصوبه ستاد مرکزی مقابله با کرونا ادامه داشت، موجب خسارتهای جدی به مطبوعات و نشریات مکتوب استان شد.
«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ بههنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما