موسی خلیل الهی روز دوشنبه در یک گفت و گوی خبری افزود: اینجانب به همراه دادستان مرکز استان و سایر مسئولین قضایی در راستای عمل به سیاستهای راهبردی قوه قضاییه مبنی بر اجرای طرح تکریم ارباب رجوع و اعمال نظارت بر رسیدگی شایسته به امور قضایی شهروندان، سال گذشته مشکلات قضایی این تعداد از مردم سراسر استان را بررسی و دستورات لازم را با رعایت استقلال قضات صادر کردیم.
وی اظهار کرد: رسیدگی به پروندهها در قالب دیدار مردمی در ساختمان مرکزی دادگستری استان و مساجد نقاط مختلف شهر تبریز به خصوص مناطق محروم، چهره به چهره و به صورت منظم و هفتگی برگزار میشود.
تعداد پروندههای حقوقی ورودی به دادگستری آذربایجان شرقی در سال گذشته نسبت به سالقبل از آن ۱۱ درصد رشد داشت.
مطالبه خسارات دادرسی، مطالبه وجه، مطالبه خسارت تاخیر تأدیه، اعسار از پرداخت هزینه دادرسی، مطالبه وجه چک، اعسار از پرداخت محکوم به، تأمین خواسته، طلاق توافقی و الزام به تمکین از جمله دعاوی اولویت دار آذربایجان شرقی در سال گذشته بودند که منجر به تشکیل پرونده های حقوقی در تشکیلات قضایی استان شده است.
بررسی سیمای جرایم، آسیب های اجتماعی و دعاوی استان نشان می دهد توهین به اشخاص عادی، ضرب و جرح عمدی، سرقت مستوجب تعزیر، ایراد صدمه بدنی غیرعمدی بر اثر تصادفات رانندگی از جمله دعاوی اولویت دار در این زمینه است.
موقری ادامه داد: تهدید، تخریب، کلاهبرداری، تصرف عدوانی، مزاحمت ملکی و ممانعت از حق از دیگر جرایمی است که طرفین دعوی در دادگستری استان اقدام به تشکیل پرونده کرده اند.
نظر شما