بخشی از شهریه مدارس خارج از کشور بازگردانده‌ می‌شود

تهران-ایرنا- رییس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش گفت: بخشی از هزینه‌های خدمات ارائه نشده دانش‌آموزان در مدارس ایرانیان خارج از کشور به خانواده‌ها بازگردانده می‌شود.

غلامرضا کریمی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره عودت شهریه دانش آموزان به خانواده‌ها به دلیل تعطیلی مدارس با  توجه به  شیوع  ویروس کرونا اظهار داشت: بی شک همانطور که وزیر آموزش و پرورش گفته بود، هزینه خدماتی که به دانش آموزان ارائه نشده باید به  خانواده ‌ها پس داده شود.

وی افزود: بخشی از هزینه‌ها به توافق و قرارداد سالانه مربوط می‌شود به طور مثال هزینه اجاره بهای مکان مدرسه یا حقوق معلمان در هر شرایطی باید پرداخت شود اما برخی هزینه ‌ها مانند ایاب و ذهاب  و غیره که به دانش آموزان ارائه نشده به خانواده‌ها بازمی گردد.

رییس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش پیش بینی کرد: تقریبا ۵۰ درصد از  هزینه هر بخش به  خانواده‌ها بازگردد.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش پیشتر اعلام کرد که مدارس باید هزینه خدماتی مانند ایاب و ذهاب  که درمدت تعطیلی مدارس به  دانش آموزان ارائه نشده به  خانواده‌ها بازگردانده شود.

مدارس خارج از  کشور به شاد دسترسی ندارند

رییس مرکز امور بین الملل  و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره آموزش دانش آموزان خارج از  کشور در شبکه شاد اظهار داشت: دانش آموزان خارج از کشور امکان دسترسی و اتصال  به  شبکه شاد را ندارند.

کریمی افزود: دانش آموزان خارج از کشور در هر مدرسه به یک سامانه خاص مدارس متصل شده  و آموزش مجازی می بینند، شماره های دانش آموزان در خارج از کشور امکان اتصال به شبکه شاد را ندارد.

وی یادآور شد: دانش آموزان ایرانی در خارج از کشور با توجه به اینکه سال تحصیلی را از ۱۵ شهریور ماه آغاز کردند و همچنین اواخر اسفند ماه به دلیل شیوع کرونا تعطیل شدند از  دروس عقب نمانده اند.

رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که هر  زمان دولت میزبان اجازه دهد، مدارس  ایرانیان در خارج از کشور امکان بازگشایی دارند، همچنین هر زمان که آموزش  و پرورش سال تحصیلی را به پایان برساند، بازهم دانش آموزان خارج از کشور آمادگی برگزاری امتحانات را  دارند.

به گزارش ایرنا، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون ادامه دارد و هر چند آموزش و پرورش سعی کرد با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری رسانه ملی روند آموزش تعطیل نشود، اما آموزش در تلویزیون نتوانست به طور کامل نیازهای آموزشی دانش آموزان را مرتفع کند.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با توجه به وجود خلاءهایی در آموزش از راه دور برای دانش آموزان از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داده بود که پس از گذشت یک ماه از وعده وزیر سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان «شاد» آماده شد و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha