دکتر جواد آقازاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بیماریابی به موقع بیماران کرونایی، راهکار اصلی جلوگیری از انتشار این بیماری است که براین اساس روشهای بیماریابی متعددی در استان به کار گرفته شده است.
وی اضافه کرد: یکی از روشهای بیماریابی، انجام آزمایش کرونا از خانواده و اطرافیان در تماس نزدیک با بیمار کرونایی است.
وی بیان کرد: همچنین بیمارانی که به صورت حضوری به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه می کنند، در صورت مشاهده علایم کرونا، نمونه گیری از آنان انجام می شود.
وی اظهار کرد: روش دیگر پایش مبتلایان به کرونا ثبت نام در سایت salamt.gov.ir و استفاده از شماره تماس ۴۰۳۰ در سطح کشوری است که از این طریق، افراد مشکوک شناسایی می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: به منظور تسریع در شناسایی افراد مشکوک به بیماری کرونا در سطح استان شماره تماس ۳۱۳۳ نیز راه اندازی شده که کارشناسان به سه زبان فارسی، ترکی و کردی مردم را راهنمایی و از طریق این امکانات، افراد مشکوک به کرونا را به مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته راهنمایی می کنند.
دکتر آقازاده گفت: همچنین به منظور تسریع بیماریابی و جلوگیری از انتشار بیماری، مراکز پرتجمع و گروههای هدف از جمله زندانها و خانه سالمندان مورد پایش و نمونه گیری قرار می گیرد.
وی درباره مراقبت از جانبازان شیمیایی سردشت نیز بیان کرد: ۴۰۰ خانوار جانبازان شیمیایی سردشت نیز یکی دیگر از گروه های افراد با ریسک بالا هستند که تاکنون به دلیل آموزش و مراقبتهای انجام یافته، هیچکدام یک از آنان به کرونا مبتلا نشدهاند.
به گزارش ایرنا، روند بیماریابی در آذربایجان غربی طی ۱۰ روز گذشته سرعت بسیار خوبی پیدا کرده و به همین دلیل، آمار مبتلایان دراستان بالا رفته است.
پیش از این، تنها افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی و افراد بستری شده مورد آزمایش قرار می گرفتند ولی در این مدت، افراد به صورت سرپایی نیز در صورت مشکوک بودن مورد آزمایش قرار می گیرند.
نظر شما