علی اصغر جمعه ای عصر دوشنبه در نشست مشترکی با دادستان عمومی و انقلاب استان سمنان افزود: تصمیم گیریها در خصوص واحدهای تولیدی و صنعتی باید با توجه به شرایط اقتصادی و قاطع باشد تا این واحدها در دوران پساکرونا با مشکلات مواجه نشوند.
وی بیان کرد: استمهال مطالبات سازمانهای تامین اجتماعی، امورمالیاتی و شرکتهای گاز و برق کوتاه مدت است اما برای دوران پساکرونا باید تصمیمهایی متناسب با شرایط صنعتگران از سوی دولت اتخاذ شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان ادامه داد: مقرر شد، صاحبان صنایع در رستههای مختلف مشکلات و زیانهای وارد شده در زمان کرونا را اعلام کنند.
جمعه ای تصریح کرد: کاهش تقاضا در بازار مشخص است و بخشی از این مشکلات ملی و بخش دیگری استانی است.
وی خاطرنشان کرد: به منظور قرارگیری حجم تولیدات در چرخه توزیع لازم است که بازار مناسب ایجاد شود.
جمعه ای، راهکار برون رفت از مشکلات را تسهیل در صادرات برشمرد و افزود: مراودات تجاری با ۱۷ کشور همسایه یک ضرورت است باید هرچه سریعتر نسبت به رفع انسداد مرزها اقدامات موثر انجام شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان ابرازداشت: یکی از سرمایهها در تولید حفظ منابع انسانی است، تولید کنندگان بر حفظ منابع انسانی در خط تولید اهتمام دارند.
جمعه ای گفت: نظرات کارشناسی دادگستری استان سمنان میتواند در حمایت قوه قضائیه از تولیدکنندگان تاثیرگذار باشد.
وی به لزوم کاهش روند اداری در بخش داخلی به منظور تحقق جهش تولید تاکید و بیان کرد: مرکز داوری در اتاق بازرگانی استان سمنان به منظور پیشبرد اهداف و تحقق شعار سال تشکیل شد.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی استان سمنان در این نشست گفت: دادگستری و ستاد حمایت قضایی از اقتصاد مقاومتی این آمادگی را دارد تا نظرات و پیشنهادات اتاق بازرگانی در دوران کرونا را مورد بررسی قرار دهد.
شریف ابراهیمی افزود: اکنون، زمان جنگ است باید متناسب با این زمان، تیم شناسایی متشکل از فعالان و صاحبان صنایع اقتصادی وجود داشتهباشد تا این افراد راهکارهای برون رفت را به درستی کارشناسی کنند.
دادستان عمومی و انقلاب استان سمنان یادآور شد: کارگروه حمایت از اقتصاد مقاومتی میتواند حمایتهای بسیار مهمی از صاحبان صنایع انجام دهد.
در استان سمنان یکهزار و ٨٠٠ پروانه بهرهبرداری واحدهای تولیدی وجود دارد.
نظر شما