مهدی درخشانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرا و راهاندازی شبکه اجتماعی دانشآموزان (شاد) اظهار داشت: آموزش و پرورش بعنوان اصلیترین متولی آموزش فرزندان، باید متناسب با سرعت تغییرات و نیاز جامعه به تکنولوژی آموزشی و کمک آموزشی در جهت ارتقاء کیفیت آموزش مجهز شود.
وی خاطرنشان کرد: بروز شرایط بحرانی و شیوع ویروس کرونا، فرصت را برای ایجاد و تقویت بستر آموزشهای مجازی در آموزش و پرورش را فراهم میآورد، که نویدبخش تغییرات بنیادین و نوین در این حوزه خواهد بود.
معاونت پژوهش، برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستانهای تهران با اشاره به استقبال فرهنگیان، دانش آموزان و اولیاء در استفاده از شبکهی اجتماعی دانش آموزان عنوان کرد: کارشناسان حوزه فناوری با نظارت و پیگیری فنی و هماهنگی با معاونتهای آموزش ابتدایی و متوسطه استان، در جهت پوشش کیفی و کمی و بررسی مشکلات و نواقص سامانه تلاش می کنند.
این مسئول افزود: موقعیت کنونی، سنگ محکی برای همه دستاندرکاران تعلیم و تربیت است که با اقدامات علمی و اصولی در جهت تغییر رویکرد آموزش همسو با جامعه جهانی گام بردارند.
آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران شامل فیروزکوه، دماوند، رودهن، پردیس، شهرری (ری یک و ۲)، پاکدشت، پیشوا، ورامین، قرچک، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه، جوادآباد، اسلامشهر، رباط کریم، شهریار، ملارد، شهر قدس، بهارستان (یک و۲) است.
شهرری - ایرنا - معاون پژوهش، برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستانهای تهران، با اشاره به راهاندازی شبکهی اجتماعی دانش آموزان (شاد)، بر پوشش حداکثری شبکه اجتماعی دانش آموزان در راستای جبران کمّیت آموزشی تاکید کرد.
اخبار مرتبط
-
یک مسئول آموزشی:
مدیران موانع پیوستن مدارس به شبکه شاد را شناسایی کنند
شهرری - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: مدیران مناطق باید با رصد…
-
یک مسئول آموزشی: توجه به رویکردهای علمی در شرایط کنونی ضروری است
شهرری - ایرنا- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران…
-
یک مسئول آموزشی:
شبکه اجتماعی دانشآموزان بستری برای غنیسازی اوقات فراغت است
شهرری - ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت:…
نظر شما