۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83758921
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نگرانی‌ پاکستان از سرعت شیوع کرونا و انتقال آن

۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷
کد خبر: 83758921
نگرانی‌ پاکستان از سرعت شیوع کرونا و انتقال آن

اسلام‌آباد - ایرنا - پاکستان طی ۲۴ ساعت گذشته در حالی شاهد بیشترین موارد ابتلا به ویروس کرونا و فوت‌شدگان ناشی از این بیماری بود که سرعت انتقال کرونا از فردی به فرد دیگر به ویژه در ایالت بلوچستان به رغم اعمال طرح فاصله‌گذاری اجتماعی افزایش یافته و به نگرانی‌های مقامات این کشور افزوده است.

به گزارش روز سه‌شنبه رسانه‌های پاکستان، نگرانی‌ها نسبت به شیوع سریع کرونا میان جمعیت عمومی درحالی افزایش یافته که مقامات پاکستانی تنها پنج روز پیش اعلام کرده بودند انتقال کرونا از یک فرد به فرد دیگر عامل ۵۸ درصد شیوع این بیماری در پاکستان ارزیابی می‌شود.

براساس آمار رسمی وزارت بهداشت پاکستان، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و نزدیک به ۸۰۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در استان‌های مختلف این کشور ثبت شد که بیشترین آمار طی یکماه گذشته اعلام شده است.

علاوه بر این، شیوع کرونا به دلیل انتقال آن از یک فرد به فرد دیگر نیز افزایش یافته تا جایی که این وضعیت در ایالت بلوچستان، جایی که منابع و زیرساخت‌های درمانی و بهداشت در مقایسه با سایر ایالات پاکستان ضعیف‌تر است، بیشتر دیده شده و دولت ایالتی نسبت به آن ابراز نگرانی عمیق کرده است.

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در بلوچستان طولانی شد

دولت ایالتی بلوچستان پاکستان در واکنش به شیوع کرونا در میان ساکنان ناشی از انتقال فرد به فرد اعمال قانون منع آمد و رفت و همچنین فاصله‌گذاری اجتماعی در این ایالت را تا ۱۶ اردیبشهت (۵ می) تمدید کرد.

پیش‌تر دولت پاکستان طرح سراسری فاصله‌گذاری اجتماعی را جهت مهار کرونا برای سومین بار تا روز ۱۱ اردیبهشت تمدید کرده بود.

ستاد عملیات و مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان امروز اعلام کرد: تاکنون ۹ هزار و ۲۱۶ نفر به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده و ۱۹۲ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

پیش‌تر مقامات وزارت بهداشت پاکستان ۵۸ درصد عامل شیوع کرونا را انتقال آن از یک فرد به فرد دیگر و ۴۲ درصد دیگر را آلودگی اتباع پاکستانی که از خارج برگشته بودند، اعلام کردند. 

دولت پاکستان به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که هرچند میزان افزایش مبتلایان به کرونا در پاکستان در مقایسه با سایر کشورها نسبتاً کم است اما احتمال افزایش بیماران به ۵۰ هزار نفر تا آخر ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) وجود دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha