نقطه سلامت، اقتصاد و معیشت مردم باید به تعادل برسد

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی تاثیرات کرونا بر امنیت داخلی و خارجی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و از قول معاون وزیر کشور گفت: تلاش کشور این است تا نقطه سلامت، معیشت و اقتصاد مردم در این شرایط کرونایی به تعادل برسد.

«سید حسین نقوی حسینی» روز سه شنبه با تشریح دستور کار روز سه شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: نشست امروز با حضور حسین ذوالفقاری معاون اجتماعی انتظامی وزیر کشور، معاونان وزارت اطلاعات، نمایندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ناجا و مرکز پژوهش‌های اسلامی با هدف بررسی آثار و عواقب کرونا بر امنیت داخلی و خارجی تشکیل شد.

وی ادامه داد: معاون وزیر کشور در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که نخستین گزارش کرونا ۳۰ بهمن به دست ما (در وزارت کشور) رسید و بلافاصله کمیته مقابله با کرونا در وزارت کشور تشکیل شد که یکی از بخش‌های مهم آن کمیته امنیت و تاثیرات کرونا بر این حوزه بود.
 نقوی حسینی اضافه کرد: بر اساس اظهارات ذوالفقاری محدودیت‌سازی ترددها و کنترل رفت و آمد استان‌ها در دستور کار قرار گرفت و برای هر منطقه و استانی طرح مستقلی ارائه شد که به دلیل شرایط اجتماعی این طرح اولیه مورد موافقت قرار نگرفت در حالی که اگر این طرح‌ها مورد موافقت قرار می‌گرفت موج اول سفرها را هم شاهد نمی‌بودیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از قول ذوالفقاری اضافه کرد: درمراحل بعدی طرح فاصله گذاری اجتماعی تصویب و اجرایی شد. همکاری مردم در این زمینه بسیار خوب بود و در بخش تعطیلی مراکز تجاری و بازارها مردم همکاری‌ لازم را داشتند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بخش‌های ضروری و حیاتی کسب و کارها فعال شده‌اند و بخش دوم که کم ریسک و کم خطرتر بودند فعالیتشان از این هفته آغاز شده استکه باید با رعایت کامل پروتکل بهداشتی همراه باشد. البته مدارس و دانشگاه‌ها هم به استثنای مقطع دکترا فعلا تعطیل است.

نقوی حسینی خاطرنشان کرد: معاون وزیر کشور همچنین در این نشست به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا اشاره کرده و گفت که قبل از اعمال و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، حدود سه هزار نفر در شبانه روز مبتلا داشتیم که با اجرای این طرح، تعداد مبتلایان به دو هزار و دویست نفر کاهش یافته و این نشان دهنده موفقیت اجرای طرح‌ها است. همچنین آسیب‌های حوزه درمانی، اقتصادی و تولیدی، اجتماعی و امنیتی بررسی و پیش بینی شد و برنامه‌های لازم را هم طراحی شده است.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس دهم شورای اسلامی براساس گفته‌های معاون وزیر کشور یکی از دغدغه‌های اصلی امروز کشور را موضوع سلامت و معیشت مردم توامان دانست و گفت: محدودیت‌ها برای مردم قابل تحمل است اما با توجه به شرایط کشور و زندگی مردم، موضوع کسب و کارها و فعالیت آنها از ضروریات است و تلاش بر این است نقطه سلامت و معیشت و اقتصاد کشور و مردم به نقطه تعادل برسد.

وی اضافه کرد: مهمترین برنامه تعیین و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همراهی مردم برای پیشگیری از شیوع دوباره ویروس است.

ثبت نام ۷۵۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری

نقوی حسینی گفت: معاون وزیر کشور همچنین در گزارش خود به ثبت نام ۷۵۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری اشاره و عنوان کرد که این افراد که مشکل معیشت دارند، باید مورد حمایت قرار بگیرند و جمع بندی‌ها مبتنی بر آسیب تهدید است که احتمالا در حوزه اقتصادی خودنمایی می‌کند و باید برای آن چاره اندیشی کرد.

وی ادامه داد: به گفته معاون وزیر کشور مهمترین عاملی که می‌تواند به کاهش پیامدهای ناشی از کرونا کمک کند، انسجام، وحدت و هماهنگی ملی در سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری و تصمیم سازی و جدیت در حل مشکلات و برخورد صادقانه با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی است که در اینجا باید از تدابیر و هدایت مقام معظم رهبری، نقش علما و مراجع در همراهی با اجرای طرح‌ها و همراهی بی‌بدیل مردم و جدیت حضور در صحنه همه استانداران، فرمانداران و اعضای ستادهای اصناف کشور، شهرداران و هلال احمر به ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکر کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش دیگری از صحبت‌های ذوالفقاری معاون وزیر کشور اظهار کرد: در این مدت دشمنان و معاندین هر چه در توان داشتند علیه ما انجام دادند از تحریم‌ها و اخبار کذب و فعالیت‌ها در فضای مجازی گرفته تا دیگر موارد که خوشبختانه با مدیریت خوب این توطئه‌ها نقش بر آب شد.

نقوی حسینی گفت: در نشست امروز همچنین معاونان وزارت اطلاعات با ارائه گزارشی عنوان کردند که با وجود اینکه بسیاری  از کشورهای مدعی در مقابله با این بحران به زانو درآمدند، جمهوری اسلامی با دقت و مدیریت جهادی عمل و نمره عالی دریافت کرد.
 وی افزود: با امکانات و منابعی که وزارت اطلاعات در اختیار داشت ، فضای اجتماعی ایجاد کرد و همه مردم کمک و حمایت کردند.در آسیب شناسی و آینده نگری نیز وزارت اطلاعات تحلیل های دقیقی از شرایط دارد و نیروهای امنیتی شبانه روز روی این موضوع کار کرده‌اند.
 
 فراخوان‌های اپوزیسیون مورد استقبال مردم قرار نگرفت

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: طبق گزارش وزارت اطلاعات دشمنان تلاش می‌کنند تا از شرایط اقتصادی و کسب و کار ناشی از کرونا در کشور سوء استفاده کنند که اصلا نمی‌توانند. اپوزیسیون‌ به بی‌اعتمادسازی مردم امیدوار بودند اما مشارکت مردم را در صحنه دیدند و ناامید شدند.
نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: وزارت اطلاعات مدیریت اجتماعی آینده و همچنین مدیریت افکار عمومی و رسیدگی به معیشت و وضعیت اقتصادی افرادی که در دوران کرونا به آنان آسیب جدی وارد شد را از نکات مهم قابل توجه دانسته تا دشمنان نتوانند از این آب گل آلود ماهی بگیرند. البته وزارت اطلاعات نسبت به همه حرکات آنان اطلاعات دقیقی دارد و سیاه نمایی آنان را می شناسد و خوشبختانه هیچ یک از فراخوان‌های‌شان مورد استقبال مردم قرار نگرفته است.

به گفته نقوی حسینی، نماینده ناجا هم در نشست امروز با ارائه گزارشی اعلام کرد که نیروی انتظامی در این مدت در کنار و همراه مردم بوده است.
 وی اضافه کرد: نماینده سپاه پاسداران هم برآوردهای اجتماعی را مبتنی بر اتفاقاتی برشمرد که در اقشار، خانواده‌ها، زندگی اجتماعی و فرهنگی مردم ، اقتصاد و اخلاق خانوادگی ، روابط بین خانوادگی، محدودیت‌های روابط خانوادگی و اجتماعی ، افزایش گرایش به استفاده از دخانیات و مشروبات الکلی، افزایش ناامنی‌های اجتماعی مشاهده می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha