مهرداد قاسمی دستگردی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت افزود: این افزایش بهره مالکانه در حالی اتفاق افتاد که قیمت پایه حقوق دولتی ثابت بود و افزایشی نداشته است.
به گفته وی، در سال ۹۸ افزون بر ۳۰میلیارد و ۹۰۰میلیون ریال حقوق دولتی از بهرهبرداران معادن دریافت و به خزانه کشور واریز شد، که این مهم نشان از پویایی معادن استان و تبدیل تحریم ظالمانه دشمن به فرصت بوده است.
وی گفت: هماکنون ۱۹۱معدن با سرمایه گذاری افزون۷۲۹میلیارد و ۷۱۵میلیون ریالی در شهرستانهای ۱۰گانه این استان فعال است.
قاسمی افزود: مواد استخراج شده این معادن شامل سنگ لاشه، سنگنما، سیلیس، سنگ گچ، خاک نسوز، سنگهای تزئینی ومواد اولیه سیمان است.
سرپرست معاونت امورمعادن و صنایع معدنی استان تاکید کرد:هماکنون هزار و ۵۹۲ نفر در معادن این استان فعالیت میکنند که مواد معدنی استخراج شده علاوه بر صنعت ساختمانی در صنایع فولاد، ذوبآهن، آلومینیم، صنایع نسوز و سایندهها، تولید گچ، شن و ماسه، صنایع سیمان و تهیه آجرهای شاموتی کاربرد ویژهای دارند.
وی،با اشاره به استخراج ۴ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۵۳۵ تن مواد معدنی در استان تصریح کرد: تولیدات معادن استان در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ از رشد ۷ درصدی برخوردار شد.
به گزارش ایرنا، سنگ لاشه، سنگ نما، سیلیس، سنگ گچ، خاک نسوز، سنگهای تزیینی و مواد اولیه سیمان از مواد در حال استخراج از معادن این استان است.
به طور میانگین سالانه حدود ۵ میلیون تن مواد معدنی از معادن فعال استان استخراج میشود.
نظر شما