اکبر عادل مرام روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان پرونده تخلف به دنبال انجام بیش از ۱۸ هزار و ۶۸ مورد بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی تشکیل شده و در این راستا برای هشت هزار و ۸۷۲ واحد متخلف، پرونده تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در این بازرسیها ۲ هزار و ۶۹۹ مورد تخلف کشف شد، ادامه داد: این تخلفها با عنوان احتکار، اخفا، گرانفروشی، خودداری از عرضه کالا و صادر نشدن صورت حساب مربوط به واحدهای اقتصادی تولیدی، توزیعی و صنعتی لوازم بهداشتی از جمله ماسک، دستکش، الکل و موادضدعفونی است.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با بیان اینکه یکهزار و ۹۰ پرونده از این تخلفها پس از تکمیل به اداره کل تعزیرات حکومتی ارجاع شد، اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا در استان، گشتهای بازرسی از داروخانهها و مراکز عرضه کالاهای بهداشتی برای جلوگیری از وقوع هرگونه تخلف شدت گرفته است.
عادل مرام با بیان اینکه در این مدت حدود یکهزار و ۷۰۰ مورد از گزارشهای مردمی در زمینه تخلفهای صنفی نیز پیگیری شد، خاطرنشان کرد: برای نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان، روزانه ۳۰ تیم گشت بازرسی به اصناف، انبارها و مراکز تولیدی صنعتی و صنفی اختصاص یافته است که بهصورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی از این واحدها میکنند.
وی با بیان اینکه با متخلفان و گرانفروشان برابر قانون برخورد میشود، تاکید کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف گرانفروشی، کمفروشی و درج نکردن قیمت از واحدهای صنفی را به تلفن گویای ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.
حدود ۲۵۰ هزار واحد صنفی در استان اصفهان فعالیت دارند.
تعداد واحدهای صنفی مُجاز در ایران بیش از ۲ میلیون و تعداد واحدهای غیرمجاز بیش از ۵۰۰ هزار واحد است که این ارقام نزدیک به ۲۰ برابر میانگین جهانی است.
بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، تاکنون بیش از ۸۵ هزار نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به بیش از پنج هزار نفر رسیده است.
این ویروس از کشور چین به دیگر کشورهای جهان سرایت کرد و ساختار از جمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی جوامع را تحتالشعاع قرار داده است.
نظر شما