تولید سامانه‌های کنترل تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در دانشگاه امیرکبیر

تهران- ایرنا- محققان در یک شرکت دانش بنیان در برج علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر، با راه‌اندازی سامانه‌های کنترل هوشمند به پایش تاسیسات سرمایشی و گرمایشی ساختمان‌ها پرداختند که سبب مدیریت مصرف انرژی می‌شود.

به گزارش دانشگاه امیرکبیر، تورج بطحایی رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان تولیدکننده سامانه های کنترل هوشمند، روز شنبه در این خصوص گفت: این شرکت دارای بخش های مختلف تحقیق و توسعه، مانیتورینگ آنلاین، پایش، صحه گذاری و بخش اجرایی به همراه نمایندگی های فعال در سراسر کشور است.
وی افزود: بنا به تائید شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و سازمان بهره وری انرژی ایران هوشمندسازی موتورخانه ها یکی از موثرترین راه کار بهینه سازی با کوتاه ترین دوره بازگشت سرمایه در ساختمان مسکونی اداری است.
رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان «پیشران انرژی» اظهار داشت: در ۵ سال گذشته توانستیم با طراحی و توسعه نرم افزار یکپارچه مدیریت انرژی به کنترل و پایش تاسیسات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع و میترینگ ‌آب و انرژی به دستاوردهای کم نظیری در این حوزه برسیم.
بطحایی افزود: تاسیسات ۵۰۰ ساختمان بزرگ در سطح کشور از جمله ساختمان های تابعه شرکت ملی گاز ایران، پخش فراورده های نفتی ایران، توزیع برق، وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، کار و رفاه امور اجتماعی، دانشگاه ها و دستگاه های برج های مسکونی تحت کنترل و پایش آنلاین این نرم افزار هستند.
به گفته رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان، تا به امروز ۲۲ هزار موتورخانه را در ۸۰۰ نقطه کشور توسط این شرکت تجهیز شده است.
وی با تاکید به اینکه ارائه راهکارهای کنترلی، سبب صرفه جویی در ساختمان ها و کاهش استهلاک می شود، افزود: با توجه به اینکه هر ساختمان پتانسیل این را دارد که صرفه جویی زیادی در مصرف انرژی داشته باشد، این نرم افزار را طراحی و در اختیار ساختمان های مختلف قرار دادیم.
دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: اداره ها، مدارس، فضاهای آموزشی،  بیمارستان ها، سینماها، مراکز تفریحی و مراکز تجاری می توانند از این سامانه استفاده کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha