استاندار: موازی‌کاری  درارائه بسته‌های معیشتی در قم کنار گذاشته شود

قم-ایرنا- استاندار قم گفت: در ارائه بسته‌های معیشتی در بین خانواده‌های نیازمند باید موازی کاری و همپوشانی نهادهای مردمی، خیرین و دستگاه‌های اجرایی کنار گذاشته شود.

بهرام سرمست عصر یکشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سالن کرامت استانداری اضافه کرد:برای اجرای مطلوب رزمایش کمک مومنانه باید امر ساماندهی کمک‌های مردمی، ایجاد ارتباط بین خیریه‌ها و استفاده از بانک‌های اطلاعاتی قابل‌اعتماد موردتوجه باشد.

وی یادآور شد: بسیاری از خیرین تمایلی به این ندارند که اسمی از آن‌ها در جای برده شود و ترجیح می‌دهند کمک‌های خود را به‌صورت چراغ خاموش به دست جامعه هدف برسانند که خود یکی از عوامل همپوشانی در ارائه بسته‌های معیشتی است.

سرمست افزود: معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم باید به محور و مرکز اصلی استان در ارائه بسته‌های کمک معیشتی تبدیل شود.

وی اضافه کرد: تمام نهادهای خیریه و مردمی که شماره‌حسابی برای واریز کمک‌های مردمی اعلام می‌کنند باید گزارش دقیقی از میزان کمک‌ها و محل مصرف آن ارائه دهند.

وی با انتقاد از رویه اداره کل کار و تعاون اجتماعی قم گفت: این اداره کل باید با ارتباط بیشتر با رسانه‌ها، مردم را نسبت به حوادث و تصمیم‌گیری‌های دولت در رابطه با بیمه و کمک‌های معیشتی آشنا کنند.

سرمست بیان داشت: اداره کل کار و شهرداری قم فقط تا آخر خردادماه سال جاری نسبت به ساماندهی کارگران فصلی و ایجاد سامانه موردنظر و ساختمان در نظر گرفته‌شده مهلت‌دارند.

وی تصریح کرد: کارگران قشری هستند که باید زین پس صدای آن‌ها بیش از گذشته شنیده‌شده و مشکلاتشان منعکس شود.

سرمست گفت: با توجه به ممنوعیت تجمعات در مراکز مذهبی و مساجد باید از ظرفیت این مراکز برای پیشبرد امور خیریه و ارائه بسته‌های معیشتی بهره ببریم.

 کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

سرمست گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا شهرهای کشور بر اساس معیارهای ابتلا، بستری، بهبودیافتگان و فوتی‌های کرونایی به سه منطقه سفید، زرد و قرمز تقسیم‌بندی شده‌اند.

وی بیان کرد: ازاین‌بین ۱۰۰ شهر کشور وضعیت سفید دارند و امکان ازسرگیری فعالیت‌های مذهبی و همچنین برپایی نماز جمعه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

وی عنوان کرد: وضعیت شهر قم در این تقسیم‌بندی سفید نیست و امکان ازسرگیری فعالیت‌های مذهبی و تجمعات نیست.

سرمست ابراز کرد: بازگشایی حرم مطهر به دلیل زائرپذیری قم و روانه شدن مسافران داخلی و خارجی و فعالیت هتل‌های استان به‌تبع آن می‌تواند موج دوم کرونا را فعال کند.

استاندار قم افزود: وضعیت تجمعات مذهبی در شهرهای زرد و قرمز همچنان تعطیل خواهند بود و به همین ترتیب حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران تا پایان اردیبهشت‌ماه تعطیل خواهد بود.

وی گفت: در این مدت برپایی نماز جماعت در مساجد استان ممنوع است اما این مراکز می‌توانند کارکردهای دیگر خود به‌ویژه در عرصه کمک‌های مردمی را دنبال کنند.

وی اضافه کرد: سازمان تبلیغات اسلامی قم باید نسبت به عملکرد صحیح مساجد استان و ممانعت از برپایی نماز جماعت در آن‌ها تا پایان محدودیت‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا نظارت داشته باشد.

وی گفت: باید استفاده حداکثری از ظرفیت مساجد قم در مسیر رزمایش کمک مومنانه انجام شود.

سرمست گفت: اینکه مردم برای دریافت سیم‌کارت ویژه سرپرستان خانوار مجبور به ایستادن در صف‌های طولانی شوند پذیرفته‌شدنی نیست.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اقتصادی قم پیشنهادهای خود را برای حل مشکلات مربوط به اقتصاد مقاومتی و تولید را به‌صورت مستمر به دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارائه دهند.

سرمست اظهار داشت: مسوولان استان برای رفع مشکلات تولیدی قم در دوران کرونا منتظر ابلاغیه‌های ستاد مرکزی مقابله با کرونا نباشند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha