مصطفی کاویانی عصر یکشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سالن کرامت استانداری قم اضافه کرد: با مصوبات جدید استان روند ساماندهی کارگران ساختمانی در دستور کار قرارگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت جامعه کارگری قم مطلوب نیست و با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکنند.
وی گفت:از سال ۹۷ تا پایان اسفندماه سال گذشته تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری در قم از ۳ هزار و ۲۰۰ تن به ۲ هزار تن کاهشیافته بود.
کاویانی ابراز کرد: از ۲۰ اسفندماه سال گذشته تا ابتدای اردیبهشتماه ۱۲ هزار و ۳۰۰ کارگر برای دریافت بیمه بیکاری ثبتنام کردند.
وی اظهار داشت: ازاینبین ۸ هزار و ۹۵۰ تن مشمول دریافت بیمه کاری شدند و بیشتر افرادی که مشمول این طرح نشدند را بیمهشدگان حملونقل عمومی و کارگران ساختمانی شامل میشوند.
وی افزود: در استان قم ۱۴ هزار بیمهشده اختیاری، ۲۷ هزار خویشفرمایی، ۴۲ هزار طلاب و ۱۳۵ هزار بیمهشده اجباری ثبت شدهاست.
مؤسسات خیریه قم حاضر به حسابرسی نیستند
رییس شورای اسلامی شهر قم نیز بیان کرد: برخی از خیریهها و مؤسسات قم باوجوداینکه ۲۰ سال مشغول فعالیت هستند اما هیچگونه اطلاعاتی از گردش مالی خود را به سازمانهای بالادستی ارائه نمیدهند.
عبدالله جلالی گفت: در نظارت بر فعالیت مؤسسات و نهادهای خیریه قم ضعف واقعی وجود دارد و اطلاعات دقیقی از شکل فعالیت آنها در دست نیست.
وی ابراز کرد: گروههای مختلف برای ورود به فعالیتهای مردمی باید از دانش موردنیاز فعالیتهای اجتماعی برخوردار باشد.
وی گفت:دستگاههای دولتی قم با ارائه بستههای حمایتی بدون داشتن بانک اطلاعاتی سبب تولید فقر پنداری در بین جمع زیادی از خانوادههایی شده که نیازی به این بستهها ندارند.
نظر شما