به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، آلیسیا بارسنا رئیس کمیسیون اقتصادی آمریکای لاتین و حوزه کارائیب در سازمان ملل عنوان کرد: حتی پیش از شیوع کرونا، آمریکای لاتین هفت سال بد اقتصادی را تجربه کرده بود.
بیثباتی بهای کالاها، افزایش بیکاری، افول بازار نفت، سوءمدیریتها و فروپاشی صنعت گردشگری به دنبال شیوع کرونا نشان میدهد که این ویروس به اقتصاد این منطقه بیشتر از اقتصادهای در حال توسعه آسیب وارد میکند.
براساس پیشبینی صندوق بینالمللی پول، تولید ناخالص داخلی در آمریکای لاتین در سال جاری ۵.۲ درصد افت خواهد کرد که آمار بیشتری در مقایسه با دیگر قارههای جهان از جمله آسیا و آفریقا است.
آمارهای رسمی نیز نشان میدهد که نرخ فقر در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب تا پایان سال جاری میلادی به ۳۷.۴ درصد افزایش مییابد که بالاترین آمار از سال ۲۰۰۷میلادی خواهد بود.
فایننشال تایمز در ادامه این گزارش عنوان کرد: بحرانهای اجتماعی از جمله افزایش نابرابری و بیعدالتیها در آمریکای لاتین پیش از کرونا باعث شده بود تا این منطقه همواره منطقهای ضعیف در جهان لقب بگیرد. شیوع کرونا و پیامدهای آن چالشهای این منطقه را تشدید خواهد کرد.
تاکنون بیش از ۱۶۹ هزار نفر در منطقه آمریکای لاتین و حوزه کارائیب به کرونا مبتلا شدهاند که ۸۳۴۶ فوتی داشته است. برزیل، پرو، اکوادور، مکزیک و شیلی بالاترین آمارهای مبتلایان به کرونا را در این منطقه داشتهاند.
پیش از این گزارش شده بود که شیوع ویروس کرونا در آمریکای لاتین منجر به بزرگترین ضربه اقتصادی در تاریخ این منطقه خواهد شد و شدت ضربه اقتصادی شیوع کرونا به اقتصاد آمریکای لاتین از دوران رکورد بزرگ سال ۱۹۳۰ و ۱۹۱۴ بیشتر است.
نظر شما