جمشید انصاری روز دوشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجانغربی افزود: بر اساس گزارشهای ارائه شده، آذربایجانغربی برنامهریزی خوبی برای اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی داشته است.
وی اضافه کرد: با حمایت دولت، آذربایجانغربی توانسته در ایجاد فرصتهای شغلی، کاهش نرخ بیکاری، تحرک در واحدهای تعطیل شده و افزایش ظرفیت واحدهای فعال عملکرد خوبی داشته باشد.
وی اظهار امیدواری کرد که با سیاستگذاری های انجام شده بیش از پیش جهش تولید در استان با ظرفیت های موجود محقق شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی نیز در این جلسه گفت: از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال گذشته، ۳۹۸ میلیارد تومان تسهیلات به بخش های اقتصادی استان پرداخت شد که در مقایسه با سال ۱۳۹۷ بیش از ۴۵ درصد رشد داشت.
بهنام شهدی در خصوص وضعیت تسهیلات پرداختی برای اشتغال پایدار روستایی بیان کرد: طبق ارزیابیهای انجام شده، هیچ مغایرتی در تسهیلات پرداختی وجود ندارد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانغربی نیز در این جلسه از ثبت ۱۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در سامانه ملی نیپا (نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی) خبر داد و گفت: این پروژه ها در بخش های زیرساختی استان از جمله توسعه سامانه های آب و فاضلاب، گوشت مرغی، تکمیل چرخه زهکشی، تولید آبمیوه و بهسازی حمل و نقل است.
ناصر حضرتی افزود: ۹۳ پروژه جهش تولید از ۱۳ دستگاه اجرایی با ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان به تصویب رسید.
وی به وضعیت پرداخت تسهیلات به تفکیک دستگاه های اجرایی در برنامه های تولید و اشتغال در سال ۹۸ از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه اشاره کرد و گفت: سهم استان در این مورد ۱۶ هزار و ۹۳ میلیارد ریال است که سه هزار و ۳۱۳ فرصت شغلی را در پی داشته است.
در این جلسه ضمن بررسی وضعیت پروژه های اقتصاد مقاومتی استان، مسائل و مشکلات چند واحد تولیدی و خدماتی استان نیز مورد بررسی قرار گرفته و دستور لازم برای حل آنها صادر شد.
نظر شما