پیمان اسکندری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازاریابی، فروش و توسعه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع وابسته یکی از سیاستهای تعاون روستایی کشور و استان در سال جهش تولید است.
وی اضافه کرد: در همین راستا شبکه تعاون روستایی استان اقدام به صادرات ۵۰۰ تنی محصولات کشاورزی از جمله پرتقال تامسون مازندران، پیاز جیرفت، گوجه فرنگی کهنوج و سیب زمینی کردستان از مرز رسمی باشماق مریوان کرده است.
مدیر تعاون روستایی کردستان افزود: رفع چالشهای صادراتی به منظور رونق صادرات و برقراری توازن قیمت در بازار داخل (تنظیم بازار)، رعایت الگوی کشت برای مصرف داخل کشور و صادرات به کشورهای دیگر میتواند هم منافع کشاورزان و امنیت غذائی کشور را تامین کند و هم ایجاد ظرفیتهای جدید برای توسعه صادرات غیرنفتی که همواره از راهبردهای بلندمدت کشور در عرصه اقتصاد است را محقق کند.
وی تاکید کرد: بخش کشاورزی و صنایع وابسته از بخشهای مهم اقتصادی کشور است و این امر باعث شده صادرات محصولات کشاورزی، صنایع غذایی و دامی و رشد اقتصادی در این بخش از اهمیت فراوانی برخوردار باشد.
اسکندری گفت: شبکه تعاونی روستایی دارای ظرفیتهای بالقوه ای در زمینه بازاریابی، فروش و صادرات محصولات کشاورزی است و در میان تولید کنندگان از سرمایه اجتماعی بسیار زیادی برخوردار است که با سیاستگذاری درست برای این تشکلها کمک شایانی به اقتصاد کشاورزی و سیاست های کلان اقتصادی کشورخواهد شد.
سازمان تعاون روستایی کشور به منظور توسعه فعالیتهای صادراتی اقدام به تاسیس پایانه صادراتی تخصصی میوه در مریوان میکند و فعالیتهایی همچون بستهبندی، سورتینگ و سلامت محصول فعالیت خواهد داشت.
همچنین مقرر شده تعاون روستایی مریوان به عنوان نماینده این سازمان در اقلیم کردستان عراق اقدام به تاسیس دفتر برای سهولت صادرات انواع محصولات کشاورزی از ایران به این منطقه کند.
استان کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستای دارای سکنه دارد.
نظر شما