براساس این گزارش، ۲۱ هزار و ۲۸۴ نفر تا ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته در حالی که طبق آمار رسمی وزارت بهداشت انگلیس، ۱۳ هزار و ۹۱۷ نفر در بیمارستانهای این کشور جان باختهاند.
دادههای دفتر آمار ملی انگلیس نشان می دهد که در این مدت ۲ هزار نفر در خانههای سالمندان جان خود را از دست داده که این میزان دو برابر آمار اعلام شده در هفته گذشته است.
گزارشها حاکی است که مسئولان وزارت بهداشت انگلیس افراد فوت شده در خانههای سالمندان و نیز جان باختگان در کلینیکهای پرستاری را از آمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور مستثنی کردهاند تا آمار جانباختگان بر اثر کرونا را کمتر جلوه دهند.
بنابر این گزارش، مسئولان انگلیس جان باختن صدها بیمار در خانههای سالمندان را هنگام جمعآوری آمارهای رسمی از قربانیان در نظر نمیگیرند. دولت ادعا میکند که به آمار فوتیهای خارج از بیمارستانها دسترسی ندارد.
چندی پیش گزارش شد که یکی از مراکز درمانی در انگلیس از افراد سالمند خواسته است فرم «عدم احیاء» را امضا کنند.
عدم احیاء به معنی تقاضای فرد بیمار از درمانگران است تا در صورت قطع شدن علائم حیاتی، اقدام به عملیات احیاء و بازگرداندن علائم حیاتی نکنند.
این اقدام اعتراضات زیادی را در داخل کشور به دنبال داشت و در پی آن، مسئولین انگلیس مجبور به عذرخواهی شده و رسانه های رسمی مانند بی بی سی به منظور کنترل اوضاع، خبر عذرخواهی آنها را به سرعت پوشش داده اند.
همچنین وزارت بهداشت انگلیس آماری از بهبودیافتگان را ارائه نداده تا میزان نجات بخشی بیماران مبتلا به کرونا در این کشور اندازه گیری شود.
با توجه به کمبود فلج کننده تجهیزات پزشکی و سرعت افزایش آمار مرگ و میر بر اثر کرونا در انگلیس، به نظر میرسد که آمار پایین بهبودیافتگان موج جدیدی از اعتراضها در این کشور را در پی داشته باشد که اعلام آن چندان به نفع دولت انگلیس نیست.
به طور کلی، انگلیس با افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ و کمبود تجهیزات پزشکی، خود را در وضعیت دشوار "اول حفظ جان جوانان" مییابد و این مساله سبب شده تا سالمندان بیش از پیش احساس تبعیض را در قاره پیر تجربه کنند.
نظر شما