۲۲ معلم ابتدایی گنبدکاووس با اطلاع از دشواری دسترسی ساکنان روستاهای دور افتاده و مرزی این شهرستان به شبکه اینترنت، شماره تلفن همراه خود را اعلام کردند تا دانش آموزان ساکن این مناطق هنگام رو به رو شدن با اشکال درسی، از آنها کمک بگیرند.
طبق اعلام معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش گنبدکاووس، از مجموع ۴۵ هزار دانشآموز مقطع ابتدایی این شهرستان، ۷ هزار دانش آموز ساکن مناطق روستایی و عشایری به دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت و تلویزیون، از بستههای یادگیری آموزشی که توسط سرگروههای درسی و راهبران آموزشی در اختیار آن ها قرار می گیرد، به تحصیل ادامه می دهند.
الهه فدایی روز چهارشنبه به ایرنا گفت: همچنین ۱۳ هزار دانش آموز دیگر شهرستان که فاقد امکانات لازم برای استفاده از شبکه شاد هستند، از طریق آموزشهای درسی ارایه شده تلویزیون درس می خوانند که معلمان گنبدی با اعلام شماره تلفن شخصی، آماده رفع اشکال این دانش آموزان هستند.
وی گفت که بقیه ۲۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی گنبدکاووس در سامانه شاد عضو شده و از طریق بستر اینترنت به طور تعاملی با معلمان ارتباط دارند.
وی ادامه داد: اسامی و شماره تلفن همراه این معلمان در فضای مجازی منتشر شده تا والدین دانش آموزان با برقراری تماس، زمینه استفاده فرزندان خود از مشاورههای درسی را فراهم کنند.
گنبدکاووس به عنوان دومین شهرستان بزرگ گلستان ۸۱ هزار دانش آموز در مقاطع ابتدایی، متوسطه دوره اول و متوسطه دوره دوم دارد که از این تعداد فقط ۳۱ درصد در سامانه آموزش شاد ثبت نام کردند.
به گفته معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس، مشکلات اقتصادی خانوادهها برای خرید تلفن همراه هوشمند با قابلیت نصب برنامههای آموزشی، پایین بودن سواد رسانهای والدین و نداشتن دسترسی به اینترنت از جمله دلایل عضویت کم دانش آموزان این شهرستان در سامانه شاد است.
کمالالدین نظرنژاد اظهار داشت: این دانشآموزان با استفاده از بستههای یادگیری آموزشی شامل درسنامه و نمونه سوالات امتحانی که به صورت هفتگی در مدارس روستایی توزیع می شود خود را برای امتحانات پایان سال تحصیلی آماده می کنند.
تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون ادامه دارد و هر چند آموزش و پرورش سعی کرده با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری صدا و سیما روند آموزش تعطیل نشود اما آموزش در تلویزیون نتوانست به طور کامل نیازهای آموزشی دانش آموزان را مرتفع کند.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با توجه به وجود خلاءهایی در آموزش از راه دور برای دانش آموزان از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داد که پس از گذشت یک ماه از وعده وزیر سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان "شاد" آماده شد و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفت.
نظر شما