حسین حسینی تودشکی امروز - چهارشنبه - افزود: محصولات شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه مرتبط با مسائل و نیازمندیهای مردم، بیمارستانها، پزشکان و پرستاران است.
وی اظهار داشت: محصولات تولید شده در شرکتهای دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیر کبیر برای مقابله با بیماری کرونا از فناوریهای جدیدی برخوردار بوده و بسیار کاربردی هستند و محصولات ضدعفونی کننده سطوح و دست این شرکتها با پایه نانو سیلور بوده که در آن از الکل استفاده نشده است.
معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر این که در شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه به صورت ماهیانه سه میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده سطح تولید میشود، افزود: تولید ماسک سوپاپ داربا فیلتر نانو در یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه نیزدر شرایط شیوع بیماری کرونا به ۳۰ برابر افزایش یافته و این شرکت روزانه حدود ۳۰ هزار ماسک تولید میکند.
حسینی ادامه داد: دیگر شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه، دستگاه اندازهگیری اکسیژن خون و ضربان قلب و دستگاه استریل سازی هوای آی سی یو و بخشهای بیماران کرونایی را تولید کردند. این دستگاهها به ترتیب در شناسایی بیماران کرونایی و عدم ابتلا پرستاران و پزشکان به بیماری کرونا بسیار موثر است.
وی خاطرنشان کرد: برخی شرکتهای دانش بنیان دانشگاه امیرکبیر نیز در دوران شیوع کرونا در حوزه برگزاری وبینارها فعال بوده و تعداد این جلسات از رشد ۵ برابری برخوردار شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه کیت مولکولی محصول دیگری است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده است، تصریح کرد: این کیت در ۵۵ دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
اسپری و فوم ضدعفونی کننده، تب سنج سبک GSN-FEV، اسپری ضدعفونی کننده دست و سطح، ماسک سوپاپدار و فیلتر نانو، محلول ضدعفونی کننده مالتی اکسیدانت سوریلت، پالس اکسمیتر انگشتی POMED۱۹، دستگاه ازن ژنراتور هوا و آب، کیت تشخیص کرونا به شیوه Realtime PCR، دستگاه ضدعفونی کننده سطوح، دستگاه تصفیه هوا، شیلد پزشکی و تب سنج لیزری مادون قرمز از دیگر محصولات شرکت های دانش بنیان دانشگاه امیرکبیر در دوران شیوع کرونا است که حسینی به آنها اشاره کرد.
نظر شما