۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۲۰
کد خبر: 83769476
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

همدلی از جنس معلمی

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۲۰
کد خبر: 83769476
همدلی از جنس معلمی

تهران - ایرنا - این روزها که کرونا سبک زندگی همه را به هم زده است هرکسی به نوعی برای کمک به دیگران هرکاری که از دستش برمی‌آید، انجام می‌دهد. معلمان نیز از اقدامات خداپسندانه بی‌نصیب نمانده و همدلی و همراهی را هر یک به شیوه‌ای نشان داده‌اند.

معلمان که همیشه برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان هیچگاه از حرکت نایستادند این بار همدلی را جور دیگر نشان دادند، یکی روی تخت بیمارستان به دانش‌آموزان درس می دهد، یکی برای جبران عقب ماندگی فرزند مدرسه‌اش تلویزیون می خرد تا از درس بازنماند و دیگری هم با هزینه شخصی خودش هر روز به دانش‌آموزان کلاسش زنگ می زند.

این همدلی همچنان ادامه دارد و معلمی دیگر حقوق یک ماه خود را برای هزینه اینترنت دانش‌آموزان بی بضاعت می بخشد تا نشان دهند که درس همدلی را فقط نمی‌توان در کلاس درس و مدرسه داد در این شرایط هر نوع همدلی نتیجه بخش است.

این بار نیز معلمان همت کردند و در شرایط شیوع کرونا که همه چیز از روال عادی خود خارج شده است درس و مشق را برای دانش‌آموزان تعطیل نکرده‌اند و عشق به کلاس و مدرسه را به شیوه‌ای دیگر به دانش‌آموزان می‌آموزند.

چه زیباست این همه درس عاشقی، معلمی که درس را با دست‌های شکسته به دانش‌آموزان خود آموزش می دهد یا آن معلمی که برای دانش‌آموزان مدرسه روستایی و دورافتاده با هزینه خود تلفن هوشمند خریداری می‌کند.

آری معلمی که شرافت دارد و نان حلال به خانه می برد این روزها نیز بخاطر فرزندان این سرزمین ساکت نمانده و وظیفه معلمی خود را از طریق شبکه مجازی دنبال می‌کند. عشق به کلاس و مدرسه این بار از طریق فضای مجازی و شبکه های صدا و سیما به دانش‌آموزان آموخته می‌شود.

عشق به معلمی این بار جور دیگری رنگ گرفته است رنگ عاشقی و همدلی به دانش‌آموزان، چنان خود را برای درس دادن آن هم در فضای مجازی آماده نشان داده‌اند و وزیر آموزش و پرورش از آنان قدرشناسی کرد و گفت که با همت معلمان، آموزش تعطیل نمی‌شود و نمی گذاریم هیچ دانش‌آموزی از درس جا بماند.

این بار هم معلمان درس عاشقی و معلمی را در شرایط ابتلا به کرونا به همه نشان دادند و اعلام کردند که عشق به کلاس و درس هیچگاه تعطیل نمی‌شود و همیشه پای کار هستند. این بار برپا در مدرسه به برپای مجازی تبدیل شده است دیگر کلاسی نیست که معلمان پای تخته بایستد و دانش‌آموزان پای تلویزیون و با شبکه های مجازی کلاس را ادامه می‌دهند.

معلمانی که در روستاها و مناطق عشایری هستند وظیفه آنها سنگین‌تر است چون نمی‌خواهند فرزندانشان از درس عقب بمانند حتی با حضور در روستاهای دورافتاده درس را به دانش‌آموزان می‌آموزند و زیبایی تدریس را این بار اینگونه تجربه می‌کنند. آنان خوب می‌دانند که درس و کلاس هرجور باشد نباید تعطیل شود پس شیوه تدریس را تغییر می دهند.

غدیر علی بابایی خمارکی آموزگار دبستان عشایری فلاح روستای کردانده از توابع ناحیه کوهین شهرستان قزوین با حضور افتخاری خود در محل خدمت خویش رسالت تعلیم و تربیت را ادا می‌کند.

 وی به دلیل تعطیلی مدارس در ایام شیوع ویروس کرونا و نبود اینترنت و آموزش از راه دور در آن منطقه، به صورت داوطلبانه و حضوری از اسفند ماه سال گذشته تاکنون در این روستا بیتوته کرده است و به دانش‌آموزانش با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و یا حضور در منزل آنها درس می‌دهد و به تداوم آموزش دروس جریان می‌بخشد.

این یک نوع از همدلی دانش‌آموزان است و زنگ زندگی در کلاس درس عاشقان شغل معلمی این گونه نواخته می‌شود و این معنی دوباره با هم بودن در شرایط سخت را به همگان رنگ می‌بخشد. شرایط شیوع کرونا هم آنان را از این درس های همدلی دور نکرد.

 معلم شهرستان ساوه در اقدامی خیرخواهانه و در راستای همدلی مومنانه حقوق یک ماه خود را برای تامین اینترنت دانش‌آموزان بی‌بضاعت اختصاص داده است. حقوق اهدایی وی برای کمک به تامین اینترنت ۲۰۰ دانش آموز در شرایط آموزش مجازی اختصاص یافت تا در روند آموزش آنها خللی ایجاد نشود.

معلم خیرخواه ساوه‌ای، همچنین پویش «دلنوشته کرونا» را راه اندازی کرده و قرار است در این طرح به پنج دانش آموز که بهترین دلنوشته را بنویسند مبلغ پنج میلیون ریال در مجموع جایزه پرداخت کند.

رنگ زندگی از جنس امید به زندگی همیشه نورانی تر می شود چون همه پای هستند و نمی گذراند دانش‌آموزان از درس عقب بمانند این بار همت مدیر یکی از دبیرستان‌های روستایی اراک که برای دانش آموزان بی‌بضاعت آن روستا تلفن همراه هوشمند خریداری کرده است ستودنی است.

«فرزانه دانش مزیان» مدیر دبیرستان روستایی برکت اراک هم در این خصوص گفت:  با توجه به شرایط کنونی که در تمام دنیا حاکم شده و به تبع آن ما هم جدا از آن نیستیم باید دست به دست هم داده تا در زمینه‌ آموزش بتوانیم با پیشبرد اهداف، حتی در شرایط سخت کرونایی اقداماتی انجام دهیم.

دست های شکسته هم باعث نشد که معلم در خانه بماند و تدریس دانش‌آموزان را با رعایت فاصله اجتماعی در روی نیمکت‌های مدرسه در فضای آزاد ادامه داده است. این است که می‌گویند معلمی شغل انبیاست.

معلم هرسینی با وجود شکستگی هر دو دست همچنان به تدریس دانش‌آموزان خود ادامه داده است. سجاد احمدی مدیرآموزگار دبستان بلال حبشی روستای میرمینگه از توابع شهرستان هرسین چندروز پیش هنگام بازگشت ازمحل کارتصادف کرده و ازناحیه دو دست دچار شکستگی شد.

این معلم هرسینی درهفته سه روز مسافت ۷۰ کیلومتری هرسین تا روستای میرمینگه را طی می‌کند تا شاگردانش از درس عقب نمانند. چون معتقد است به دلیل عدم آنتن دهی تلفن و اینترنت امکان استفاده از  برنامه‌هایی مانند شاد (شبکه آموزشی دانش‌آموزی) در این روستا ممکن نیست و حتما باید دانش آموزان به طور حضوری به درس خواندن ادامه دهند. حتی می‌گوید من هیچ توقعی ازکسی ندارم وخدمت به دانش آموزان را سعادت وتوفیق الهی برای خودم میدانم.

همچنین معلم اهری برای جانماندن دانش آموزش از آموزش‌های تلویزیونی برای این دانش آموز یک دستگاه تلویزیون خریداری کرد. رقیه سرقینی می‌گوید چون این دانش‌آموز از  تلویزیون که حداقل‌ترین وسیله برای استفاده از برنامه‌های آموزشی محروم بود برای وی این کار را انجام دادم.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نیز در این باره گفت: آنچه آموزش و پرورش به عنوان دستاورد لازم است به آن برسد، در ایثار و فداکاری معلمان  وجود دارد.

وی اظهار داشت: پشتوانه اصلی نظام تعلیم و تربیت و آنچه که آموزش و پرورش به عنوان دستاورد لازم است به آن برسد، چکیده‌اش در ایثار و فداکاری معلمانی چون شما وجود دارد و به نمایندگی از تمام دانش آموزان و معلمان دبستان‌های ایران از شما مادر داغدار و معلم وظیفه شناس تشکر و قدردانی کرد.

وزیر آموزش و پرورش نیز طی تماس تلفنی از تعهد و زحمات معلمان تقدیر کرد و گفت: معلمان به عنوان قشر فرهیخته همیشه در کنار مردم بودند و در سختی‌ها وشادی ها در کنار مردم هستند و کمک می‌کنند.

حاجی میرزایی تاکید کرد: معلمان نشان دادند در حالی که مدرسه تعطیل شده است اما آموزش استمرار دارد و در دوران شیوع کرونا از این آزمون بزرگ سرافراز بیرون آمدند.

وی خاطرنشان کرد: به نمایندگی از همه معلمانی که کوشش و تلاشش‌شان تاثیرگذار بوده از شما تشکر و قدردانی می‌کنم.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: معلمان در بحران کرونا تا پای جان ایستاده‌اند.

وی با یادآوری فداکاری‌هایی که معلمان در بحران کرونا برای تداوم فعالیت‌های یادگیری انجام داده‌اند، گفت: ‌فداکاری همیشگی معلمان، در روزهای سخت به چشم جامعه آمده است. خانم جعفری یک معلم از یک میلیون فرهنگی عزیزی و فداکاری است که در بحران ‌کرونا تا پای جان برای آینده‌سازان ایران ایستاده‌اند.

این همدلی معلمان همچنان ادامه دارد تا دانش‌آموزان در این شرایط کرونایی از درس عقب نمانند و بتوانند کلاس‌های درس را به پایان برسانند.

دبیر خبر: مهرنوش خانزائی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha