قدرتالله ولدی روز چهارشنبه در جلسه اعضای کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان ملایر اظهار داشت: سال گذشته تعهد اشتغال این شهرستان و طبق سند راهبردی توسعه، سه هزار و ۲۳۳ نفر بود که با تلاش دستگاههای اجرایی پنج هزار و ۳۵۱ مورد اشتغال در ملایر ایجاد شد.
وی افزود: این شهرستان ۶۶ درصد بیشتر از تعهد خود در ایجاد اشتغال عمل کرد و امسال بنا داریم با توجه به نامگذاری سال جهش تولید، این رقم را به ۲ برابر برسانیم.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه آمار اشتغال این شهرستان واقعی، در سامانه اشتغال ثبت و قابل رصد و پیگیری است تاکید کرد: مدیران دستگاههای اجرایی به ویژه راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شبکه بهداشت و درمان موظف هستند طبق پروانه ساخت، آمار واقعی اشتغال خود را در حوزه ساخت و سازها ارایه دهند.
ولدی ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان ملایر سال گذشته بیش از ۲۵ هزار مترمربع ساخت و ساز انجام داد که ۴۷۶ اشتغال در این حوزه ایجاد شده است که باید ثبت و ضبط شود.
وی گفت: سال گذشته سهیمه اشتغال این شهرستان در بخش مسکن ۶۰۶ نفر بود که ۹۲۹ مورد اشتغال ایجاد شده است.
معاون استاندار همدان سهمیه اشتغال امسال ملایر در بخش مسکن را ۶۰۴ مورد عنوان کرد و افزود: نیمه دوم سال گذشته نیز با اجرای طرح راهبردی «۲۰۰ طرح اقتصادی در ۲۰۰ روستا»، یکهزار و سه اشتغال ایجاد شد.
ولدی با بیان اینکه این طرح امسال نیز ادامه دارد بیان کرد: وضعیت اشتغال ملایر نسبت به سایر شهرستانها خوب است و مدیران دستگاههای اجرایی باید ماهیانه وضعیت اشتغال را گزارش دهند.
وی همچنین با اشاره به اعلام سهم تسهیلات اشتغال روستایی از روسای بانکهای عامل همچون بانک کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید، پست بانک و توسعه تعاون درخواست کرد: این بانکها سال گذشته عملکرد خوبی در پرداخت تسهیلات روستایی داشتند و امسال نیز در مرحله پنجم تسهیلات اشتغال روستایی به ویژه طرح فراز به ما کمک کنند.
رییس کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری ملایر با تاکید بر اینکه طرحهای مصوب شده در بخش کشاورزی باید اجرایی شود گفت: اشتغال روستایی برای ما بسیار مهم است و سهمیه امسال ما بیش از ۶۵ میلیارد تومان سالهای گذشته است.
ولدی تاکید کرد: مدیران و روسای بانکها برای رفع موانع قانونی پروندهها و متقاضیان دریافت تسهیلات کمک کنند و از سختگیریهای بیمورد پرهیز شود.
وی بر لزوم آسانسازی مسیر اشتغال، تولید و سرمایهگذاری به عنوان عوامل مهم در تحقق جهش تولید تاکید کرد و اظهار داشت: ملایر در حوزههای مختلفی همچون گلخانهها، دامپروری، کشاورزی، برق، صنعت و معدن، موادغذایی و فروسیلیس ظرفیت بالایی دارد و از زیرساختهای لازم برای اشتغال و تولید برخوردار است.
زیرساختهای ملایر برای جهش تولید مهیا است
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: این شهرستان طرحهای زیادی در حوزه کشاورزی دارد که مدیرعامل بانک کشاورزی کشور آمادگی لازم برای ارایه خدمات در ملایر را دارد.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه عملکرد خوب بانکها در ملایر انگیزه را برای مدیران در سطح ملی افزایش میدهد اظهار داشت: ملایر ظرفیتهای خوبی دارد که میتواند در بسیاری از حوزهها الگو و نمونه کشوری شود.
وی خطاب به روسای بانکهای عامل تاکید کرد: در سال جهش تولید برای پرداخت تسهیلات و توسعه اشتغال، تولید و سرمایهگذاری مسیر را هموار و آسان سازی کنید.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس دهم پیگیریها و تلاش استاندار همدان در جذب سرمایهگذاری را ستودنی دانست و ادامه داد: زیرساختهای این شهرستان برای جهش تولید و سرمایهگذاری مهیا است و مدیران و روسای بانکها باید تا جایی که امکان دارد قانون را منعطف کنند.
حجت الاسلام آزادیخواه اشتغال روستایی را از ضرورتهای مهم شهرستان در سال جهش تولید عنوان و بیان کرد: روسای بانکها باید راحتترین راه را برای تولیدکننده به ویژه اشتغال روستایی ایجاد کنند.
سال گذشته پنج هزار و ۳۵۱ شغل جدید در شهرستان ملایر ایجاد شد که سهمیه امسال این شهرستان سه هزار و ۲۷۵ مورد تعیین شده است.
نظر شما