دکتر علی محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تشریح شیوه نامه نحوه تشکیل شورای استانی افزود: این شیوه نامه در ۶ ماده که به تصویب شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی رسیده، اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: شورای مذکور موظف است از طریق به اشتراک گذاری ظرفیت ها، فعالیت ها و اطلاعات مرتبط، نسبت به رفع موازی کاری و پوشش حمایتی حداکثری گروههای هدف اقدام کند.
این مسؤول ادامه داد: تمامی دستگاههای عضو شورا مدت یک ماه، میزان حمایت های خود را از گروههای هدف به دبیرخانه شورا اعلام خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مسؤولیت احراز هویت و اخذ رضایت نامه الکترونیکی را انجام و شناسنامه اقتصادی خانوارهای نیازمند را شناسایی و به دستگاههای اجرایی ارائه خواهد کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا در کشور، ثبت هرگونه درخواست خدمات و تعهدات کوتاه مدت غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز و کمک ازدواج نیز بدون مراجعه حضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل انجام است.
وی اضافه کرد: شرایط کرونایی کشور بسیاری از برنامه ها از جمله جلسات رسمی و حضوری کمیسیون های پزشکی موضوع ماده ۹۱ و شوراهای پزشکی را نیز به تعطیلی کشانده است و این وضعیت تا پایان اردیبهشت جاری نیز ادامه دارد.
هم اکنون ۲ بیمارستان، یک پلی کلینیک و چهار درمانگاه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و خدابنده فعالیت میکنند.
نظر شما