۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۱
کد خبر: 83770917
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تاکید منتخبان مردم بر طراحی مدل اجرایی انتقال آب به شیراز

شیراز-ایرنا- دو تن از منتخبان مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم در نشست بررسی چگونگی انتخاب سرمایه‌گذار برای اجرای خط انتقال آب از سدهای تنگ سرخ بشار و رودخانه شش پیر به شیراز با اشاره به نگاه مثبت مسؤولان، بر ضرورت طراحی مدل اجرایی برای تحقق این طرح‌ تاکید کردند.

منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم شورای اسلامی در این نشست گفت: با کلی‌گویی و تعارف نمی توانیم پروژه یک هزار میلیارد تومانی انتقال آب از سدهای تنگ سرخ بشار و رودخانه شش پیر را به شیراز محقق سازیم.  
جعفر قادری افزود: در آینده ممکن است آب، عامل محدود کننده توسعه صنعتی و خدماتی در شیراز باشد به همین سبب باید در اجرای این خط انتقال آب تسریع شود.
وی بیان داشت: اجرای این خط ۱۲۰ کیلومتری که امکان انتقال ۱۰۰ میلیون‌ مترمکعب آب به شیراز را دارد باید هر چه زودتر به مرحله اجرا درآید تا بتواند آب مورد نیاز آینده این شهر را تامین کند.
قادری تاکید کرد: در طرح‌های انتقال آب، باید تامین آب صنعت و آب آشامیدنی روستاها را در کنار آب شرب شهرهای شیراز و صدرا مدنظر داشته باشیم.
منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم شورای اسلامی با بیان اینکه بنا نداریم به قیمت اجحاف به سرمایه‌گذار، این طرح را اجرا کنیم اظهار داشت: برای انجام این کار باید مدل هایی را طراحی کنیم که منافع سرمایه‌گذار را نیز تامین کند.
قادری ادامه داد: اگر مدل سرمایه‌گذاری درست طراحی شود و از سرمایه‌گذار انتظار غیرمعقول نداشته باشیم، بی‌شک در استان فارس هم سرمایه‌گذار و هم مجری خواهیم داشت.

ابراهیم عزیزی منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم نیز در این نشست گفت: موضوع انتقال آب سد تنگ سرخ و شش پیر به شیراز کار شایسته ای است و صاحبان واحدهای صنعتی و سرمایه گذاران نیز حاضر به سرمایه گذاری هستند فقط مسؤولان نیز باید نگاه مثبت خود را در این راستا تبدیل به یک مدل اجرایی کنند.
عزیزی افزود:‌ اگر با واقعیت هایی که استان فارس و شهرشیراز در زمینه آب شرب و صنعتی مواجه است، روبه رو نشویم، یعنی از واقعیت فرار کرده ایم.
منتخب شیراز در مجلس یازدهم افزود: واقعیت این است که ما در شهرستان شیراز مشکل آب داریم، از طرفی ظرفیت‌هایی داریم که از آن استفاده نشده و معتقدم اگر مشکلات درست مطرح شود، مدیران استان بهتر می توانند برای حل مشکل کم آبی اقدام کنند.
عزیزی با انتقاد از آنچه کم‌کاری‌ در زمینه انتقال آب خلیج فارس به استان فارس خواند، گفت:‌ چطور ممکن است از بندرعباس 970کیلومتر آب را به استان های دیگر انتقال داد اما 120 کیلومتر را نمی توانیم به استان فارس بیاوریم؟ این درماندگی حکایت تلخی است.
عزیزی با بیان اینکه نباید برای حل مشکل کم آبی چشم‌مان به دست دولت باشد، افزود: دولت منابعی برای این کار ندارد و نخواهد داشت و نیاز است واحدهای صنعتی و صنعتگران و واحدهای تولیدی در این زمینه یک تصمیم شجاعانه و هوشمندانه بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: اگر سرمایه گذاران استان پای کار بیایند، مشکل حل می شود اما متاسفانه در حال حاضر واحدهای صنعتی راحت ترین مسیر را برای تامین آب انتخاب کرده اند و چاره‌ای هم ندارند.
 منتخب شیراز و زرقان در مجلس یازدهم گفت:‌ از چاهی که محل تامین آب مردم است، نباید برای صنعت استفاده کرد لذا برای کوتاه مدت باید از منابعی که در اختیار داریم، تخصیص آب گرفته شود.

بنا بر گزارش‌های دریافتی، در ادامه این نشست مقرر شد، جلسه‌های هماهنگی برای تعیین سرمایه‌گذار و اجرای این طرح، هر ماه یک بار به صورت منظم برگزار و با تشکیل کنسرسیومی متشکل از شرکت های سرمایه‌گذاری و مجری طرح با استفاده از مشارکت شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی و مصرف کنندگان عمده آب، زمینه اجرایی شدن این پروژه فراهم شود.
در این نشست که ۲ ساعت به طول انجامید، منتخبان مردم شیراز در مجلس یازدهم شورای اسلامی، مدیران عامل آب منطقه‌ای فارس، آبفای شیراز، منطقه ویژه اقتصادی، مسوولان شهرک صنعتی بزرگ شیراز، شرکت‌های سرمایه‌گذار، مجری پروژه‌های انتقال آب و تعدادی از مصرف کنندگان عمده آب صنعتی در شیراز حضور داشتند.
شرکت‌کنندگان در این نشست، نیز نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در مورد چگونگی تامین مالی و اجرای این خط انتقال بیان داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha