تدابیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منجر به کنترل کرونا شد

کرمانشاه - ایرنا- استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بحران شیوع ویروس کرونا، تمهیدات دانشگاه در تامین نیروی انسانی متخصص که بتواند به حل این بحران کمک کند و همچنین در اختیار قرار دادن وسایل حفاظت شخصی، منجر به کنترل این بیماری در استان شد.

دکتر «علیرضا جانبخش» روز جمعه در نشست مجازی روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه های استان کرمانشاه با استاندار افزود: هر چند کمبودهایی در خصوص مقابله با بیماری کرونا در اوایل شیوع آن در استان وجود داشت اما اکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

او گفت: کمک دیگر گروه های آموزشی از جمله بیهوشی، داخلی، ریه و طب اورژانس‌ بسیار راهگشا بود به شکلی که‌ حتی در ایام تعطیلات عید نوروز نیز مشکلی در ارایه خدمات درمانی وجود نداشت.

وی اظهار داشت: از اعضای هیات علمی، مدیر گروه های آموزشی و دستیاران تشکر می کنم که در کنترل بیماری به ما کمک کردند، هر چند پزشکان و پرستاران زیادی خود درگیر این بیماری شدند ولی خوشبختانه درصد مرگ و میر این بیماری در استان پایین بود و دانشگاه بسیار موفق عمل کرد.

وی اظهار داشت: گروه عفونی فرصت را غنیمت شمرد و از وجود دکتر صیاد رییس دانشکده‌ پزشکی در تهیه پروتکل ها و انتخاب بیمارستان مناسب در بیماری کرونا استفاده کرد، به شکلی که خدمات درمانی در استان دچار اختلال نشد و دیگر بیماران نیز به شکل‌مناسب خدمات درمانی لازم را دریافت نمودند که این امر مرهون زحمات رییس دانشگاه و اعضای هیات علمی بود.

دانشگاه وظیفه خود را در مدیریت کرونا به خوبی انجام داده است

یکی دیگر از اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست گفت: دانشگاه وظیفه خود را تاکنون در مدیریت کرونا به خوبی انجام داده است.

دکتر «علی پورمتعبد» نقش شخص دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ایجاد همگرایی، همیشه جلوبودن از بیماری و انعطاف دانشگاهی که خط سیر خود را برابر برنامه‌ پیش می برد به سمت موضوع کرونا، در این اثرگذاری را بسیار مهم دانست. 

او گفت: قدرت گروه های درگیر همچون گروه عفونی و وجود دستیاران گروه موجب پیشگیری از بروز فاجعه شد و این از اهمیت های نقش آموزش در این حوزه بود.

وی اظهار داشت: ما برای جذب اساتید تلاش بسیاری کرده ایم و اکنون بسترهای آموزشی و پژوهشی برای جذب بیشتر مهیاست و قرار گرفتن اساتید جوان در کنار اساتید با تجربه می تواند اتفاق بسبار خوبی باشد.

انفاق دانش دنیا را آباد می‌کند

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان نیز در این نشست گفت: شکرگزاری بر ۲ بخش است، بخشی از آن زبانی و بخشی دیگر به جا آوردن نعمت الهی، که معلمان به سبب دانشی که خداوند به آنان عطا نموده، با انفاق دانش خود قدردان و شکرگزار این نعمت هستند.

حجت الاسلام «علی افشار» افزود: اگر قرار است دنیایی آباد داشته باشیم، نیازمند اساتیدی هستیم که به مقام نیکوکاری رسیده اند و این امر محقق نمی شود مگر با انفاق دانش.

او گفت: جایگاه و منزلت مقام معلم به حدی بالاست که حضرت علی (ع) می فرماید: هرکس به من چیزی بیاموزد مرا بنده خود ساخته است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای ۵۳۴ عضو هیات علمی و ۶ هزار و ۱۵۴ دانشجو است.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و در مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۵۶۴۶ نفر رسید.

کیانوش جهانپور افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و در مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰۹۱ نفر رسید.

او گفت: خوشبختانه تا کنون ۷۶۳۱۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و ۲۸۹۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.