۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۰۶
کد خبر: 83772522
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چگونه شوپنهاور را درک کنیم؟

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۰۶
کد خبر: 83772522
چگونه شوپنهاور را درک کنیم؟

تهران- ایرنا- کتاب «شوپنهاور» از مجموعه راهنمای سرگشتگان کمک می‌کند با درکی بهتر به مطالعه آثار این فیلسوف آلمانی بپردازیم.

آرتور شوپنهاور، از جمله فیلسوفانی است که آثار او بیانی ساده دارند اما تحلیل اندیشه‎هایش همواره یکی از سخت ترین کارهای فیلسوفان پس از او بوده است. کتاب شوپنهاور، تالیف آر.راج سینگ، به این منظور نوشته شده که مخاطبان عمومی بتوانند با آثار شوپنهاور ارتباط برقرار و آن را مطالعه کنند.

این کتاب در ده فصل نوشته شده و هر فصل آن به یکی از مفاهیم فکری شوپنهاور می‌پردازد، فصل اول با عنوان زندگی متفکرانه به سال‌های زندگی شوپنهاور می‌پردازد، فصل دوم با عنوان جهان همچون تصور، تصورات شهودی و مفاهیم عقلی در اندیشه شوپنهاور را بررسی می‌کند.

در فصل سوم این کتاب جهان همچون اراده، نظر این فیلسوف آلمانی درباره اراده مورد بررسی قرار می‌گیرد، فصل چهارم درباره رنج و پوچی جهان از دیدگاه شوپنهاور نوشته شده، فصل پنجم که یکی از مهم‌ترین بخش‌های کتاب است به زیبایی‌شناسی و هنر در تفکر شوپنهاور می‌پردازد و فصل ششم معمای عشق را بررسی می‌کند.

فصل هفتم کتاب شوپنهاور به یکی از بزنگاه‌های زندگی او و آشنایی اش با فلسفه شرقی اختصاص دارد و رویکرد او را معرفی می‌کند، فصل هشتم کتاب، با عنوان اخلاق و عدالت سرمدی، آزادی، عدالت، خطا، مجازات و شفقت  را در اندیشه این  نظریه پرداز تحلیل کرده است.

فصل نهم این کتاب نیز با تحلیل فلسفی مرگ و زندگی پس از مرگ، به بررسی این دیدگاه مذهبی در اندیشه شوپنهاور اختصاص دارد و در فصل دهم و پایانی به اندیشه زهد  در تفکر فلسفی می‌پردازد.

کتاب شوپنهاور اثر آر.راج. سینگ با ترجمه مهدی قنبری، در ۲۱۸ صفحه در مجموعه راهنمای سرگشتگان توسط شرکت انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha