ابوالفضل اسدی افزود: صنعت برق استان در سه حوزه تولید، انتقال و توزیع فعالیت دارد که در حوزه تولید، با همت و همکاری شرکتهای تولید برق و مدیریت تولید برق استان و نیروگاههای خصوصی، عمده تعمیرات نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی با ظرفیت نامی ۲ هزار و ۵۴۴ مگاوات انجام شده و امیدواریم، در زمان پیک مصرف انرژی الکتریکی، همه نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی در مدار باشند.
وی همچنین نیروگاههای مقیاس کوچک با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات و ۵۸.۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی استان یزد را به عنوان دیگر حوزههای فعالیت شرکت برق منطقهای برشمرد و گفت: تمام کارکنان صنعت برق حتی در ایام عید و شرایط سخت کرونایی با رعایت توصیههای بهداشتی بهصورت شبانهروزی در حال تلاش برای اتمام تعمیرات نیروگاهها و توسعه و تعمیرات شبکههای انتقال و فوقتوزیع هستند و امیدواریم بتوانیم ضمن عبور موفق از پیک بار ۹۹، انرژی برق را بدون وقفه به مردم ارائه کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به سال جهش تولید، خاطرنشان کرد: در سال ۹۸ پیک بار به میزان یکهزار و ۶۶۸ مگاوات بود که این میزان با ورود صنایع جدید افزایش خواهد یافت.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد،اسدی پیک بار مصرف استان در زمستان گذشته را یکهزار و ۱۵۰ مگاوات اعلام و با اشاره به تفاوت ۵۰۰ مگاواتی مصرف در پیک بار تابستان و زمستان؛ مصرف انرژی توسط تجهیزات سرمایشی را دلیل اصلی این افزایش دانست و پایین بودن راندمان این تجهیزات، رعایت نکردن عایقکاری ساختمانها و مبحث ۱۹و صحیح مصرف نکردن انرژی را در این افزایش پیک بار، اثرگذار بیان کرد.
وی مدت زمان پیک مصرف برق را حدود ۴۰۰ ساعت در تابستان بیان کرد و افزود: عملا در مابقی ساعتها از کل هشت هزار و ۷۶۰ساعت سال، بخشی از نیروگاهها و شبکههای انتقال و فوقتوزیع با عدم نیاز مواجه شده و خواب سرمایه در پیشرو خواهیم داشت لذا برای افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از سرمایه و تامین برق بدون وقفه در زمان پیک بار، به مشارکت و همکاری بیشتر مردم و صاحبان صنایع نیاز داریم.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد در نظر گرفتن پاداش خوش مصرفی برای مردم و مشترکین، طرح ذخیره عملیاتی و طرح تعمیرات در زمان اوج بار را از جمله مشوقها برای صرفهجویی در مصرف برق توسط مردم و صنایع برشمرد.
وی در ادامه فعالیت پویش الف-ب- ایران وزارت نیرو در سال جاری اشاره کرد و افزود: در این پویش ۲ موضوع مهم «ساخت و سازها» و «ساز و کارها» توسط وزارت نیرو، طراحی و در نظر گرفته شده است.
اسدی هشت محور تعامل مؤثر با جامعه، رهبری و استراتژی، مشترکان، منابع انسانی، مالی- اقتصادی، شراکتها و منابع، روشها و فرایندها و تحقیقات و آیندهپژوهی را از برنامههای شرکت برق منطقهای یزد در حوزه ساز و کارهای این پویش برشمرد.
وی در حوزه «ساخت و سازها» ضمن اشاره به رتبه برتر استان یزد از لحاظ ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در کشور، ادامه داد: در رابطه با توسعه ظرفیت شبکه در سال ۹۹، حدود ۴۳۰ مگاولت آمپر افزایش ظرفیت پستهای انتقال و فوقتوزیع و ۲۹۴ کیلومتر مدار افزایش مدار توسعه این خطوط را در نظر داریم.
اسدی همچنین احداث نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی و احداث نیروگاه ۱۰ مگاواتی تولید پراکنده توسط بخش خصوصی از دیگر برنامههای در دست اقدام برای سال۹۹ است.
نظر شما