محمد درهوزمی روز سهشنبه در کمیسیون نظارت بر واحدهای صنفی استان ضمن تشکر از همکاری اصناف و بازاریان در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: اسفند، ماه طلایی کسب و کار واحدهای صنفی است و ماه پایانی سال ۹۸ برای حفظ سلامت آحاد مردم در مقابل بیماری کرونا، بازار در این استان هم مانند دیگر استانهای کشور تعطیل شد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای صنفی کردستان در این اقدام ملی پیشرو بودند، افزود: ۶۹ هزار و ۹۳۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در این استان وجود دارد که از این تعداد حدود ۶ هزار واحد جزو واحدهای پرخطر در ایام کرونا شناسایی شدند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه گشتهای مشترک با محوریت فرمانداری و مرکز بهداشت در شهرستانهای مختلف برای بازدید از واحدهای صنفی تشکیل شد، اضافه کرد: در نتیجه گشت و بازرسیهای انجام شده بیش از یک هزار واحد صنفی پرخطر در استان شامل چندین پاساژ و مجتمع تجاری پلمب شد.
درهوزمی به حمایتهای صنعتگران و معدنکاران استان در ایام کرونا اشاره کرد و یادآور شد: بیش از سه میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان کمک مالی به همت صاحبان واحدهای صنعتی و معدنی در استان جمعآوری و برای تهیه کالا و تجهیزات پزشکی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی کردستان هزینه شد.
وی از دیگر اقدامات انجام شده این سازمان در راستای مقابله با کرونا را تغییر خط تولید چهار واحد صنعتی در استان اعلام کرد و گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار لیتر الکل اتانول در اختیار این واحدها قرار گرفته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد:با این میزان الکل اختصاص داده شده به استان بیش از ۳۵۰ هزار بطری محلول ضدعفونی کننده تولید و روانه بازار شده است.
درهوزمی یادآور شد: در این مدت ۸۰ هزار عدد ماسک سه لایه و بیش از ۱۴ هزار عدد ماسک N۹۵ به طور رایگان از طرف این سازمان به دانشگاه علوم پزشکی استان اهدا شد.
وی اظهار داشت: علاوه براین، ۶۲ هزار بسته اقلام بهداشتی و ۲۲ هزار بسته اقلام خوراکی توسط این سازمان تهیه شد که اعتبار موردنیاز خرید این کالاها توسط نهادهای دیگر تامین شده است.
به گزارش ایرنا، رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۹۸ هزار و ۶۴۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۲۷۷ نفر رسید.
کیانوش جهانپور افزود: ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۱۵ اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۹۸ هزار و ۶۴۷ نفر رسید.
وی ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۷۴ بیمار دیگر مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۶۲۷۷ نفر جان خود را از دست داده اند.
جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارش ها تاکنون ۷۹ هزار و ۳۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند که حدود ۸۰ درصد مبتلایان است. ۲۶۷۶ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند.
نظر شما