بهنام شهدی روز سهشنبه در جلسه کمیسیون هماهنگی مدیران بانکهای عامل استان در خصوص حمایت مالی از کسب و کارهای خسارت دیده از کرونا اظهار داشت: علاوهبر حمایتهای دولت، بانکها نیز باید حمایتهای لازم را از مواردی که متحمل خسارت شدهاند انجام داده و سهمیهای برای این منظور اختصاص دهند.
وی افزود: سه روش تامین مالی در اقتصاد ایران شامل اعتبارات دولتی و ظرفیتهای قانون بودجه، ظرفیت سیستم بانکی و بازار سرمایه وجود دارد که ظرفیتهای سیستم بانکی و چگونگی بهرهگیری بهتر و مناسبتر از این ظرفیت در سال جهش تولید برنامهریزی و هدفگذاری شود.
وی بیان اینکه در سال جهش تولید ضروری است فرهنگسازی، بسترسازی و تغییر نگرش صورت گیرد، افزود: جهش تولید با رونق تولید تفاوتهایی دارد زیرا در رونق تولید، فرآیند متناوب و مداوم تولید مورد توجه است ولی جهش تولید مستلزم افزایش حجم تولیدات است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی اظهار داشت: باید در این راستا وظایف سیستم بانکی که مدیریت میزان تولید و اصلاح ساختار تولید است مشخص و عملیاتی شود و به گونهای که در زندگی مردم به صورت محسوس مشاهده شود.
«شهدی»، بیان کرد: مدیران و کارکنان دولتی، مدیران بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی و عامه مردم سه جامعه هدف هستند که باید برای این سه گروه بسترسازی و فرهنگسازی لازم در خصوص جهش تولید صورت گیرد.
به گزارش ایرنا در این جلسه در خصوص بخشنامههایی که باید در سال جهش تولید عملیاتی شود بررسی و تبادل نظر صورت گرفته و دستورات لازم در این خصوص صادر شد؛ بررسی بسته حمایتی (وام قرضالحسنه) بانکها برای افراد و صنفهای خُرد متاثر از ویروس کرونا، تامین سرمایه در گردش شرکتها، واحدها و صنوف متاثر از ویروس کرونا و انتخابات دبیر کمیسیون هماهنگی بانکها از دیگر موضوعات امور بحث در این جلسه بود.
نظر شما