۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸
کد خبرنگار: 776
کد خبر: 83776818
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ایران باید پیشرو در صنعت مد و لباس در کشورهای اسلامی باشد

تهران - ایرنا - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری گفت: ایران باید پیشرو در صنعت مد و لباس در کشورهای اسلامی باشد.

پویا محمودیان روز سه شنبه در نشست توسعه اقتصاد صنایع خلاق فرهنگی با رویکرد دانشی، کاربردی که در سالن شهید کاظمی آشتیانی جهاد دانشگاهی برگزار شد، افزود: استان های کشور که مملو از منسوجات سنتی، پارچه‌های دست بافت و سوزن دوزی است را چگونه در کنار صنعت مد و لباس کشور قرار دهیم تا پیشرو در صنعت مدل و لباس کشورهای اسلامی شویم و این بازار را از آن خودمان کنیم.

بوی ه وضعیت حوزه صنعت مد و لباس کشور اشاره کرد و گفت: ما هیچ وقت فکر نکردیم که ۳۱ استان به عنوان پهنه جغرافیایی ایران که خالی از صنایع دستی نیست، استفاده بهینه کنیم.

وی گردش مالی حوزه مد و لباس را حدود ۴۰۰ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: مالزی به عنوان یک کشور پیشرو در بین کشورهای اسلامی خود را در حوزه مد و لباس مطرح می کند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری ادامه داد: قطعا چنین نشست هایی و هم اندیشی ها با افراد فرهیخته می تواند فصل جدیدی را ایجاد کرد که ما به عنوان کشوری که در حوزه صنایع دستی و حوزه موسیقی و انیمیشن و سایر حوزه صنایع خلاق حرف برای گفتن داریم، بتوانیم مانند سایر کشورها هم از بحث تجارت و هم از بحث ترویج فرهنگ ایرانی - اسلامی استفاده کنیم.

محمودیان با یادآوری این که بسیاری از ظرفیت های صنایع فرهنگی و صنایع خلاق هنوز شناسایی نشده اند، ادامه داد: شاید یکی از مهم ترین کارهایی که پیشروی ما قرار دارد بعد از شناسایی این ظرفیت ها، هم افزایی بین صنایع خلاق و هدفگذاری به منظور هم افزایی این حوزه خواهد بود.

وی تاکید کرد: در کشور تا به امروز این هم افزایی رخ نداده ولی سایر کشورها باوجود بی بضاعتی در روند فرهنگ و هنر خود، اما به جهت داشتن استراتژی و یک نقشه راه درست، توانستند از این موضوع استفاده کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری همچنین گفت: صنایع دستی انگلیس در برابر ایران، چین و هند حرفی برای گفتن ندارد اما آنها با جمع کردن تمامی نظریه پردازان حوزه صنایع خلاق دور هم، توانستند به مدلی برسند که چگونه صنایع دستی خود را با هدف هم افزایی در کنار صنایع خلاق  مطرح کنند.

محمودیان یادآور شد: سوزن دوزانی مانند سیستان و بلوچستان با مهارت بالا در ایران حضور دارند، چگونه با ظرفیت سینما و انیمیشن در کنار صنایع دستی می توان با استفاده از ظرفیت افزایی آنها، نهایت استفاده را برد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha