این کتاب که با شمارگان یکهزار نسخه و قیمت ۱۵۰ هزار ریال به چاپ رسیده، دومین اثر شاعر و شامل ۱۳۵ تک بیت با موضوعات عاشقانه و اجتماعی است.
در مقدمه این کتاب آمده است:« امروزه ساختار کلی ادبیات در حال فاصله گرفتن از پیچیدگیهای زبانی و حرکت به سمت ساده نویسی و کوتاه نویسی ادبی است.
شعر امروز بیشتر از آنکه بخواهد زیبایی بیافریند در پی بیداری است و این میسر نمیشود مگر در شناخت ذاتی و فطری انسان بعنوان مکتب فردی عصر حاضر و نیز ارتباط با بشر پرمشغله امروزی.
در عصر اومانیسم ، این باور در بیشتر نویسندگان شکل گرفت که به جای اینکه یک قطره عسل را در آب بریزند و آن را به خورد مخاطب بدهند تنها همان یک قطره عسل را با زبانی کوتاه و در عین حال هنرمندانه بیان کنند.
تک بیت نویسی یا شعر مفرد یکی از گونههای ادبی است و با اینکه ریشه در سبک قرنهای پیشین ادبیات دارد ولی امروزه با توجه به رویکرد ادبای این عصر به بیان مطالب به دور از شاخ و برگهای معمول و نیز ارتباط ساده با مخاطب خاص و عام، مورد توجه شاعران قرار گرفته است.
شاعر و نویسنده امروز، دیگر مانند گذشته در پی زیاده گویی و خطابه نیست چراکه با مخاطبی سروکار دارد که زندگی ماشینی تمام شئونات فردی و اجتماعی اش را تحت تاثیر قرار داده است و اصولا زمان کافی برای پرداخت به ادبیات نوشتاری را ندارد.
هنرمند این عصر، با تمام این مشکلات به کوتاه نویسی ادبی روی آورده است تا به مخاطبی که با وجود رسانههای گوناگون زمان کمتری برای خواندن دارد ارتباط برقرار کند و گویی سعی می کند با روی آوردن به اینگونه قالبها در کنار رسانه ها و هنرهای دیگر به حیات خویش را ادامه دهد.
مجموعه شعر مترسک تنها با انتخاب رویکرد امروزی خود را با احتیاجات و ملزومات جامعه مدرن تطبیق داده است.»
نظر شما