۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷
کد خبر: 83780802
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزون بر ۱۸ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کرمان جذب شد

کرمان - ایرنا - رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: ۱۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری طی سال رونق تولید در بخش‌های مختلف این استان جذب شده است.

به گزارش ایرنا، جعفر رودری روز شنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان افزود: بخشی از این جذب سرمایه‌گذاری و اعتبارات در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی و بخشی در جهش و رونق تولید و حوزه های مختلف دستگاهی و شهرستانی محقق شده است.

وی اظهار داشت: جذب سرمایه گذاری در استان کرمان ۳۸ هزار نفر اشتغال ایجاد کرد و اهداف در این حوزه محقق شده است.

وی اظهار داشت: کرمان در سرمایه گذاری خارجی جایگاهی ویژه در بین استان ها داشت و تسهیلات تبصره ۱۸ و سایر مسائل نیز مورد توجه شورا واقع شده است.

وی بیان داشت: دسته دیگر مباحث مربوط به شورای برنامه ریزی و توسعه کرمان با رویکرد منابع اعتباری و توزیع بودجه است و در این زمینه جزو استان های با الگوی شفاف و قابل ارائه هستیم که در حوزه اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی اتفاق افتاده است.

رودری با بیان اینکه در حوزه نظارت بر توزیع بودجه و اجرای آن مصوباتی در سال گذشته داشتیم افزود: ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار شواری توسعه و برنامه ریزی این استان در بخش های عمرانی و هزینه ای بود که بین شهرستان ها و بخش های مختلف کرمان در سال ۹۸ بوده است.

وی ادامه داد: از این میزان یکهزار و ۴۶۴ میلیارد تومان تخصیص داده و صرف پروژه های نیمه تمام و دیگر اهداف تعیین شده شورا شد.

رییس شورای مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: شورا به عنوان عالی ترین مرجع سیاست گذاری استان کرمان مطرح است و چهار کارگروه از جمله اشتغال و سرمایه گذاری ۸۸ درصد، اجتماعی - فرهنگی ۱۰۰ درصد، آموزش و پژوهش ۴۵ و زیربنایی ۱۰۰ درصد جلسات را تشکیل دادند.

وی با اشاره به اینکه پروژه های نیمه تمام، عدالتمندی توزیع اعتبارات با اولویت مناطق محروم و کمک به طرح های پیشران در استان کرمان مورد توجه شورای برنامه ریزی استان بوده است گفت: زیرساخت های طرح های پیشران مورد اولویت شورا قرار گرفته و پیشنهاد شورای برنامه ریزی، نظارت بر تدوین گزارشات عملکردی و ارائه آن موثر است و سامانه الکترونیک می تواند به فعالیت شورا کمک کند.

رودری با تاکید به دبیران کارگروه ها به عنوان بازوان اصلی شورا گفت: فقدان برنامه محوری و نداشتن اختیارات برای مسئولان حاضر در برخی کارگروه ها مشاهده می شود و به لحاظ شکلی مشکلی بر تشکیل شورا و کارگروه ها نداریم و از نظر محتوایی دبیران کارگروه ها شرح وظایف و بر اساس اسناد توسعه ای برنامه سالانه را دنبال کنند.

وی عنوان کرد: ۱۱ نشست از ۱۲ جلسه هدف گذاری شده شورای برنامه ریزی استان کرمان در سال ۹۸ برگزار و در این زمینه ۹۲ درصد اهداف محقق شد و ۱۹۸ مصوبه داشتیم که از این میزان ۱۰۰ درصد پیگیری و اجرا شده است.

دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان افزود: مباحثی که شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان به آن پرداخته و با شرح وظایف آن انطباق داشته و این شورا ۱۲ عنوان وظیفه دارد که همه این موارد در دستور کار و مورد بررسی قرار گرفته و در این زمینه مصوباتی داشتیم.

وی با بیان اینکه نمره شورا در بخش کمی ۹۴.۵ و عملکرد قابل قبولی برای شورا محسوب می شود تصریح کرد: در شاخص کمی شورا عملکرد مطلوبی داشته و به لحاظ کیفی و تاثیر بر توسعه با تصویب اسناد مختلف بر اساس زمان بندی به وظیفه خود عمل کرده و نواقص در زیربخش ها و دستگاه ها وجود دارد زیرا برخی دستگاه ها برنامه عملیاتی خود را اعلام نکردند.

وی افزود: به لحاظ کیفی ۱۲ عنوان مصوبه در چهار دسته اصلی تقسیم بندی شده و اسناد توسعه ای استان در قالب بلندمدت، میان و کوتاه مدت تنظیم می شوند و ۲۰ مورد سند کلان به لحاظ توسعه ای، مطالعات آمایش و سند راهبری مطالعات استان امسال به تصویب رسید و مشکلی در تصویب اسناد این حوزه نداشتیم که نشان می دهد فرایند توسعه استان بر اساس برنامه ریزی تقریبا طی شده است.

وی اضافه کرد: موضوع نظارت یکی از مبحث مورد توجه شورا است و ۲۵ مصوبه مستقیم در رابطه با نظارت داشتیم و در خصوص نظارت بر اجرای بودجه نیز یک کتاب داشتیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha