رقیه معتمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت اکنون ۸۷۴ کلاس چند پایه استان جمعیت دانش آموزی کمتر از ۱۰ نفر دارند که امکان آموزش آنان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به صورت حضوری وجود دارد.
وی افزود: پیشنهاد اجرای برنامه آموزش حضوری در مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کم در ستاد کرونای استان مطرح که پس از تصویب، دراین مدارس اجرا خواهد شد.
معتمدی گفت: از آنجایی که دربرخی از مناطق روستایی وعشایری دانش آموزان به شبکه تلویزیونی یا اینترنت وفضای مجازی جهت بهره مندی از فرایند آموزش دسترسی ندارند تلاش می کنیم تا دانش آموزان این مناطق نیز در سال تحصیلی جاری دانش آموخته شوند و در حد توان عدالت آموزشی درمورد آنان رعایت شود.
وی تصریح کرد: این کلاس ها به تفکیک پایه در ساعات مختلف با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، دستکش و ضدعفونی فضا، با رضایت والدین و نظارت کامل راهبران آموزشی به صورت حضوری چند روز در هفته و در فضای باز تشکیل شده است.
معاون آموزش ابتدایی استان گفت: با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس آموزش تعطیل نشده است و معلمان استان با راه اندازی شبکه شاد امر آموزش را برای دانش آموزان استان پیگیری کردند اما متاسفانه بسیاری از دانش آموزان در مناطق محروم و دورافتاده از این امکانات بی بهره ماندند.
معتمدی اظهار داشت: در این شرایط برخی از آموزگاران مناطق روستایی وعشایری استان، با تعهد کاری و بصورت خودجوش در مناطق روستایی و عشایری حضور یافته و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی روند تعلیم تربیت دانش آموزان را پیگیری می کنند.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد دانش آموزان استان درمناطق محروم تحصیل می کنند عنوان کرد:هم اکنون خانوارهای عشایری استان لرستان در حال کوچ به مناطق ییلاقی استان و استانهای همجوار هستند.
معتمدی در خصوص روند تحصیل دانش اموزان مقطع ابتدایی استان در شبکه شاد افزود: اکنون۹۶ درصد مدیران مدارس ابتدایی، ۸۰ درصد معلمان ،۸۶ درصد کلاس ها و ۵۹ درصد دانش آموزان عضو شبکه شاد هستند.
نظر شما