گام دوم ملایری‌ها برای «کمک مومنانه»

همدان- ایرنا- شهر واقفان خیراندیش ملایر همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) در ماه مهمانی خدا، صحنه دیگری از همدلی و مواسات را در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و در دستگیری و کمک به نیازمندان خلق کرده و در گام دوم رزمایش «کمک مومنانه» از سه هزار و ۵۰۰ نیازمند دستگیری کردند.

بسیجیان ملایر هم‌پای دیگر هموطنان خود در ماه مبارک رمضان و علی(ع) وارانه، دست نیازمندان را گرفتند و موجی از همدلی به راه انداختند ‌و همانند دیگر برهه‌های تاریخی حماسه‌ای دیگر را رقم زدند و رزمایش «کمک مومنانه» را پرشورتر به تجلی کشیدند.

در مرحله نخست این رزمایش همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، چهار هزار بسته معیشتی با همدلی و هم‌افزایی بسیج و سپاه، دستگاه‌های اجرایی، نهادهایی همچون بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، اوقاف و امور خیریه این شهرستان و کمک‌های مردمی و خیران بین نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده از کرونا توزیع شد.

در مرحله نخست ۶ هزار نیازمند در سطح شهرها و روستاهای ملایر توسط کمیته شناسایی و پایگاه‌های مقاومت بسیج شناسایی شد که تمامی این افراد خارج از پوشش نهادهایی حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی بودند.

ارزش هر بسته معیشتی بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان اعلام شده است که در مجموع برای چهار هزار بسته حمایتی حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

موج همدلی همچنان تا آغاز مرحله دوم رزمایش ادامه یافت و عصر امروز /شنبه/ با حضور سردار مهدی فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان و جمعی از مسوولان شهرستان ملایر در مسجد جامع این شهر، توزیع کمک‌های مومنانه در راستای لبیک گفتن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب آغاز شد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) سپاه همدان عصر شنبه در این آیین در مسجد جامع ملایر کمک‌های مومنانه ملایر را دارای جایگاه ویژه‌ای در سطح استان دانست و افزود: بسیجیان ملایر بدون هیچ چشم‌داشتی در کنار مسوولان، خیران و هیات‌های مذهبی در کمک و مواسات به نیازمندان سنگ تمام گذاشتند.

اتحاد و همدلی؛ عامل شکست کرونا

سردار فرجی مدیریت خوب ویروس کرونا در ملایر را نشانه همدلی و وحدت بین مردم و مسوولان دانست و بیان کرد: نگرانی ما از نظر شیوع ویروس کرونا در ملایر کمتر از سایر شهرستان‌های استان است و فاصله‌گذاری اجتماعی باید تا رسیدن به وضعیت سفید رعایت شود.

وی از مسوولان درخواست کرد: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش در بین مردم فرهنگ‌سازی شود، چراکه ویروس کرونا هنوز تمام نشده و ماهیت آن در حال تغییر است.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان تاکید کرد: اگر اتحاد و همدلی بین مردم و مسوولان در مقابله با ویروس کرونا نبود، به طور قطع با مشکلات جدی روبرو بودیم و این روند باید تا ریشه‌کنی کرونا ادامه یابد.

سردار فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین همدان

سردار فرجی با اشاره به کمک مومنانه ملایر در ۲ مرحله شامل چهار هزار و ۲۰۰ بسته در مرحله نخست و سه هزار و ۵۰۰ بسته در مرحله دوم گفت: در کنار این کمک‌ها، خیران، مساجد و هیات‌های مذهبی نیز مبالغی را برای کمک به نیازمندان جمع‌آوری و در قالب بسته‌های معیشتی به صورت عادلانه توزیع کردند که ارزشمند است.

وی شرکت بافتینه و بافتسان ملایر را ظرفیتی ویژه در استان و کشور دانست و ضمن تقدیر از مدیران تلاشگر این مجموعه تاکید کرد: در شرایط سخت بحران کرونا تنها در یک مرحله ۲۸ کامیون پارچه برای تولید ماسک از این شرکت به استان‌های کشور ارسال شد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان همچنین به تقدیر رییس جمهوری از شرکت بافتینه و بافتسان در روز نخست نوروز از طریق ویدیو کنفرانس اشاره کرد و افزود: در شرایط سختی که ماسک در بین مردم در نقاط مختلف استان توزیع شد، پارچه‌اش به صورت رایگان توسط این شرکت در اختیار استان قرار گرفت.

سردار فرجی حضور نیروی بسیج را در تمامی عرصه‌های کشور به ویژه مواقع بحرانی افتخار آفرین دانست و گفت: امروز همه مردم ایران بسیجی هستند و جوانان بسیجی نقش مهمی را در جمع‌آوری کمک‌ها و شناسایی نیازمندان ایفا کردند.

برخورد جدی مسوولان با روزه‌خواری و بدحجابی

امام جمعه ملایر نیز به نقش بسیجیان و موسسه‌های خیریه در کمک به نیازمندان و رزمایش کمک مومنانه اشاره و بیان کرد: کافی است نیازمندی با گرفتن این کمک‌ها و با دل شکسته‌ای دعا کند، آن زمان تمام گرفتاری و مشکلات رفع خواهد شد.

حجت الاسلام محمدباقر برقراری ارزش این کمک‌ها را به رعایت مسایل فرهنگی و اعتقادی دانست و ادامه داد: افرادی که این کمک‌ها را دریافت کردند، باید به مسایل فرهنگی، اعتقادی و پوشش اسلامی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی از مسوولان درخواست کرد: نسبت به روزه‌خواری و بدحجابی نیز برخورد جدی داشته باشند و نارضایتی‌های مردم هنگام مراجعه به ارگان‌ها و نهادها کاهش یابد.

امام جمعه ملایر با تاکید بر اینکه رفتار مسوولان با مردم باید کریمانه باشد افزود: باید با همدلی، وحدت، مواسات و مجاهدت شاهد رشد و پیشرفت اسلام و تحقق حاکمیت اسلامی باشیم.

ولدی فرماندار ویژه ملایر

کمک حمایتی به خانوار کارگران فصلی

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز گفت: طبق دستور استاندار همدان با همکاری فرمانداری ملایر و کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان، یک هزار و ۲۰۰ خانوار کارگر فصلی و حدود ۵۰۰ خانوار زباله‌گرد و دست‌فروش که از کرونا آسیب دیده بودند، شناسایی و به آنها کمک شد.

قدرت الله ولدی بیان کرد: مشخصات شناسنامه‌ای و بانکی این افراد به صورت محرمانه اخذ و مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان در مجموع به حساب این خانوارها واریز شد.

وی ادامه داد: در طرح «علی‌یاوران» نیز با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه ملایر، هیات‌های مذهبی و اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان هر شب یک‌هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان و روز گذشته/جمعه/ نیز ۳۲ هزار قرص نان به صورت رایگان در ۹ نقطه حاشیه شهر توزیع شد.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه نیروهای بسیج و سپاه نمره قابل قبولی را در رزمایش کمک مومنانه گرفتند، در عین حال از همکاری و همدلی خوب رییس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر، حوزه بهداشت و درمان و سایر نهادها در مقابله با ویروس کرونا تقدیر کرد.

ولدی افزود: طی ۳۰ روز گذشته تاکنون حتی یک مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در این شهرستان نداشتیم؛ اما نه این بدان معنی نیست که کرونا تمام شده و هنوز نگرانی در شیوع این بیماری وجود دارد.

تجلیل از کادر درمانی بیمارستان ملایر

در دومین مرحله رزمایش «کمک مومنانه» با حضور سردار فرجی جانشین فرمانده سپاه انصارالسین(ع) همدان، خیران حسینیه سیدالشهدا(ع) ملایر ۷۰۰ بسته معیشتی را آماده‌سازی و بین نیازمندان توزیع کردند.

همچنین در این رزمایش ۲۱۵ بسته معیشتی که توسط کارکنان دانشگاه ملی ملایر تهیه شده بود، بین افراد نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شد.

به همت اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز کاروان شاری کریم آل طه همزمان با روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) در نقاط مختلف شهر با اجرای گروه سرود نورالمهدی برپا شد.

تجلیل از کادر بهداشتی و درمانی بیمارستان امام حسین(ع) از دیگر برنامه‌های جنبی رزمایش «کمک مومنانه» در ملایر بود که با حضور سردار فرجی، فرمانده سپاه ناحیه ملایر و جمعی از مسوولان این شهرستان برگزار شد.

در مرحله دوم رزمایش «کمک مومنانه» سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی با اعتبار ۹۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان ملایر توزیع شد.

به گفته کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا روز ۲۰ اردیبهشت ۱۰۶ هزار و ۲۲۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و ۶ هزار و ۵۸۹ نفر جان باختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha