کاهش هزینه و افزایش درآمد در مدیریت شهری پایتخت مورد توجه است

تهران- ایرنا- معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران کاهش هزینه و افزایش درآمد در مدیریت شهری مورد توجه دانست و گفت در این خصوص گام هایی در سازمان ورزش برداشته شده است.

به گزارش روز یکشنبه سازمان ورزش شهرداری تهران، حامد مظاهریان در نشست خود با مدیرعامل و معاونان سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به شرایط خاص شهرداری در ماههای اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا، افزود: ایجاد گپ بزرگ و محدود شدن منابع درآمدی شهرداری از جمله تاثیرات است که اکنون شرایط خاصی را پیش روی اداره شهر قرار داده است.

وی گفت: در کنار تاثیر منفی کرونا بر درآمدهای شهرداری، شاهد آثار مثبت آن بر شیوه اداره شهر بوده که از آن جمله توسعه شهرداری هوشمند و الکترونیک است.  

مظاهریان اظهارداشت: امروز جلسات مدیریتی مجازی زیادی در تهران در کنار ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان برگزار می شود که اگر اجبار کرونا نبود، قطعا همچنان روش های هزینه بر گذشته در اداره شهر ادامه داشت.

معاون شهردار تهران با اشاره به عملکرد شهرداری در ایام شیوع ویروس کرونا که آن را قابل توجه و ارزشمند توصیف کرد، گفت: نوروز امسال شاهد فعالیت های خوب نوروزخانه بود که با کاهش محسوس هزینه اجرا، اثرگذاری خوبی میان شهروندان داشت.

وی با اشاره به کاهش منابع درآمدی شهرداری ناشی از رکود در حوزه ساخت ساز که احتمالا در یکی دو سال آینده نیز ادامه خواهد داشت، گفت: شهر تهران دیگر با شیوه های پر هزینه سال های گذشته امکان اداره شدن ندارد و نیازمند هستیم رویکردهای تازه ای را در مدیریت شهر دنبال کنیم.

مظاهریان با اشاره به فعالیت های سازمان ورزش شهرداری تهران و نقش آن در توسعه ورزش همگانی گفت: اکنون در حوزه ورزش شهرداری تهران بیش از سه هزار نفر با ۴۱۵ مجموعه ورزشی فعال هستند که اهمیت ورزش شهرداری را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه دو رویکرد مهم کاهش هزینه و افزایش درآمد در مدیریت امروز شهرداری تهران به طور جدی دنبال می شود، خاطر نشان کرد: در سازمان ورزش نیز نیازمند توجه به این دو رویکرد هستیم که البته گام هایی نیز در این زمینه برداشته شده است.

 مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در این نشست نیز به ارائه گزارش جامعی از وضعیت این سازمان در حوزه های مالی، درآمدی و منابع انسانی پرداخت که یکی از رویکردهای مهم در اداره فضاهای ورزشی تهران را توجه به برون سپاری مجموعه ها عنوان کرد.

امیر محسنی افزود: در شهر تهران اکنون ۲۳ پروژه ناتمام ورزشی ‌وجود دارد که برای تکمیل آنها بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و این آمادگی را داریم که با بهره گیری از توان بخش خصوصی نیمی از آنها را تا پایان امسال آماده بهره برداری کنیم.

وی توسعه شهر هوشمند در خدمات ورزشی و اجرای پروژه های بزرگ چند منظوره ورزشی را از دیگر رویکرد های مدیریتی سازمان ورزش در سال جاری دانست.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha