اکبر سالاری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت محصول سیرسرخ از نیمه اول اردیبهشتماه آغاز و تا پایان خردادماه سالجاری ادامه دارد و به بازارهای داخلی که سایر استانها عرضه میشود.
وی، قطب تولید سیرسرخ در هرمزگان را شهرستان بشاگرد دانست و افزود: این محصول ارزشمند غذایی، به دلیل استفاده نکردن از سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی کاملا ارگانیک است.
بشاگرد رتبه اول تولید سیر در هرمزگان را دارد و به همین منظور گواهینامه ثبت نشانه جغرافیایی این محصول در بهمن ماه سال ۹۵ توسط اداره ثبت اسناد صادر شد.
همچنین شهرستانهای بندرعباس، میناب، رودان، جاسک، سیریک و شهرهای جنوب استان کرمان شامل، کهنوج، قلعه گنج و منوجان از مهمترین بازارهای فروش سیر بشاگرد هستند.
شهرستان بشاگرد در ۲۷۰کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
نظر شما