به گزارش روز یکشنبه رسانههای پاکستانی، دکتر 'سلیم ابرو' مدیرکل اداره بهداشت ایالت بلوچستان اعلام کرد: اگر تدابیر شدید برای مهار کرونا در این ایالت به کار گرفته نشود تعداد مبتلایان تا اواسط تیرماه (هفته اول ماه ژوئیه) به ۳۰۰ هزار نفر میرسد و اگر این وضعیت کنترل نشود، شمار بیماران کرونایی تا اواخر تیرماه (هفته دوم ماه ژوئیه) از مرز یک میلیون نفر فراتر خواهد رفت.
وی توصیه کرد: در چنین روزهایی که شیوع کرونا شدت یافته است مردم باید از تردد در معابر و رفت و آمد شهری به طور جدی اجتناب کنند.
این مقام بهداشتی بلوچستان پاکستان هشدار داد که اگر مردم به بیتوجهی در قبال کووید-۱۹ و نقض مقررات فاصلهگذاری اجتماعی ادامه دهند تعداد موارد مثبت ابتلا به کرونا تا ماه دسامبر در ایالت بلوچستان به بیش از ۹ میلیون نفر خواهد رسید.
وی میزان بحران و آمار تلفات جانی تا ماههای آینده را غیرقابل پیش بینی دانست و افزود: روزانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ تست کرونا در بلوچستان صورت میگیرد و قرار است از دستگاههای جدیدتر برای تسریع این فرآیند در اختیار کادر درمانی قرار بگیرد.
براساس این گزارش؛ سیر صعودی مبتلایان به ویروس کرونا در شهرهای مختلف پاکستان همچنان ادامه دارد و هر روز نیز به تعداد جانباختگان ناشی از این بیماری نیز اضافه میشود.
آمارهای رسمی در پاکستان نشان میدهد این کشور از چند روز اخیر به صورت روزانه بیش از ۱۰۰۰ مورد جدید ابتلا به کرونا را ثبت کرده است که بیشترین آن از ایالت سِند در جنوب این کشور گزارش شده است. در ایالت بلوچستان تعداد مبتلایان به کرونا ۱۹۳۵ و فوتیهای نیز ۲۴ نفر اعلام شده است.
براساس ششمین سرشماری سراسری پاکستان در سال ۲۰۱۷، جمعیت ایالت بلوچستان ۱۲ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر ثبت شد.
کووید-۱۹ یا همان ویروس کرونا هفتم اسفند سال گذشته توسط وزارت بهداشت پاکستان با شناسایی نخستین مورد در شهر کراچی اعلام شد و هم اکنون ۲۹ هزار و ۴۶۴ نفر به این ویروس مبتلا هستند. ۶۳۹ بیمار کرونایی نیز در شهرهای مختلف پاکستان جان باختهاند.
نظر شما