علی اکبر صفوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره تحت پوشش قرار گرفتن جمعیت دانشجویی دانشگاه های وزارت علوم در آموزش های الکترونیکی، اظهار داشت: حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه های وزارت علوم و آزاد اسلامی تحصیل می کنند که با احتساب دانشجویان علوم پزشکی جمعیت دانشجویی ما به حدود سه میلیون نفر می رسد.
وی افزود: از این تعداد ۶۰۰ هزار نفر در دانشگاه های دولتی تحصیل می کنند؛ همچنین در حال حاضر به طور متوسط ۱۰ تا ۱۵ درصد دروس دانشگاهی عملی است و در دانشگاه های بزرگ و دولتی کشور، بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد دانشجویان برای گذراندن دروس نظری از سیستم استفاده می کنند.
رییس کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور با جمعیت حدود ۴۳۰ هزار نفری، افزون بر ۸۰ درصد دانشجویان را تحت پوشش آموزش های الکترونیکی قرار داده است.
صفوی درباره سایر دانشگاه ها خاطرنشان کرد: دانشگاه های فنی و حرفه ای هم با ۱۷۰ شعبه و ۱۳۰ هزار دانشجو، بیش از ۷۰ درصد دانشجویان را وارد دوره های آموزش الکترونیکی کرد.
وی درباره دانشگاه علمی کاربردی همچنین گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای ۶۰۰ شعبه و ۳۰۰ هزار دانشجو است که حدود ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه تحت پوشش آموزش های الکترونیکی هستند.
وی درمورد آموزش در دانشگاه فرهنگیان یادآور شد که این دانشگاه با بیش از ۸۸ هزار دانشجو، ۱۰۰ درصد جمعیت دانشجویی را از آموزش های الکترونیکی در ایام کرونا بهره مند کرده است.
رییس کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم افزود: دانشگاه های غیردولتی و غیرانتفاعی با ۳۰۰ شعبه و ۳۰۰ هزار دانشجو حدود ۵۰ درصد جمعیت دانشجویی خود را از امکانات آموزش الکترونیکی بهره مند کرده اند.
به گزارش ایرنا، از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی کلاس های حضوری دانشگاه ها، آموزش های الکترونیکی جایگزین این کلاس ها شد.
نظر شما