دکتر حسن عابدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر مراجعه بیماران کرونایی با علائم تنفسی کمتر شد ، اما در مقابل علائم گوارشی این بیماری رو به افزایش است .
وی اسهال آبکی روزی پنج مرتبه ، دل پیچه ، کاهش اشتها ، تب خفیف و کاهش حس بویایی و چشایی را از جمله علائم گوارشی بیماران کرونایی برشمرد و تاکید کرد این علایم در بابل طی روزهای اخیر رو به افزایش گذاشته است.
دکتر عابدی گفت : هر چند تعداد افراد بستری افراد مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل کاهش یافت اما این امر دلیل بر شکست این ویروس نیست و در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم شاهد موج دوم ویروس کرونا خواهیم بود .
وی افزود : بیماری خفیف کرونا همانند بیماری شدید قابل درمان نیست و میتواند برای افراد کشنده باشد که این امر برای بیماران زمینه ای خطرناک تر است .
این فوق تخصص گوارش گفت : متاسفانه در روزهای اخیر مردم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمیکنند و فکر میکنند کرونا به روزهای پایانی خود رسیده است در حالی که احساس کاذب شکست ویروس کرونا میتواند خطرآفرین باشد و زمینه ایجاد موج دوم این ویروس را در جامعه فراهم کند .
وی افزود : تا زمانی که واکسن این ویروس تولید نشود یا درمان قطعی برای شکست این ویروس فراهم نشود مردم باید نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
ویروس کرونا که در دو هفته گذشته در بابل روند کاهشی به خود گرفته و رکورد تک رقمی بستری بیماران کرونایی را هم ثبت کرده بود ، روز گذشته بار دیگر به کانال افزایشی برگشت.
روزهای آفتابی پنج روز گذشته که زمینه شلوغی پارک ها و مراکز تفریحی و گردشگری جنوب بابل را فراهم کرد و بسیاری از شهروندان فاصله گذاری فیزیکی و نکات بهداشتی را رعایت نکرده سبب شد که بار دیگر این ویروس سربلند کند و به کانال افزایشی برسد.
عادی سازی از سوی شهروندان به گونه ای است که مسئولان بهداشت و درمان بابل هر روزه هشدارهای لازم در خصوص اوج گیری دوباره این ویروس را اعلام می کنند که شهروندان باید این موضوع را جدی بگیرند تا شکست ویروس کرونا این مهمان ناخوانده را به همراه داشته باشند.
جامعه پزشکی همچنین اعلام می کند که گرمای هوا و باز شدن مشاغل پر خطر دلیلی بر پیروزی بر ویروس کرونا نیست و رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی همچنان باید در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما