به گزارش عصر سهشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی در این زمینه افزود: بیماری کرونا هنوز تمام نشده و نباید تصور اشتباه در این خصوص داشت.
وی با تاکید بر اینکه رسانهها نقش موثری در تبیین و فرهنگسازی این موضوع دارند، اضافه کرد: در سه روز گذشته تعداد مراجعات به بیمارستانها افزایشیافته است و نگرانی را ایجاد میکند که بار دیگر وضعیت استان قم قرمز شود.
وی بابیان اینکه دستورالعملهای بهداشتی در شبهای قدر باید کاملا رعایت شود، به افراد پرخطر و کسانی که بیماریهای زمینهای دارند، توصیه کرد از منازل این برنامهها را دنبال کنند.
محبی از مردم درخواست کرد: همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم مراسم را با معنویت و همراه با رعایت مسائل بهداشتی بهخوبی برگزار کنیم.
«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و ازجمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدان و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدان، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ بههنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما