۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 83785985
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مقام بهداشت جهانی: آمریکا و برزیل هشدارهای کرونایی را جدی نگرفتند

تهران-ایرنا- مارگرت هریس سخنگوی سازمان جهانی بهداشت درباره آمار بالای مبتلایان به کرونا در آمریکا و برزیل گفت این دو کشور از ابتدای شیوع ویروس، هشدارهای سازمان جهانی بهداشت را جدی نگرفتند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هریس روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری که به صورت مجازی برگزار شد، بار دیگر گفت که سازمان جهانی بهداشت به ویژه از سوی آمریکا به دلیل کنترل این همه گیری بشدت مورد انتقاد قرار گرفت اما این سازمان به بازنگری و تحلیل و تجزیه دوباره اتفاقاتی که رخ داد خواهد پرداخت که شامل بحث آزاد و شفاف درباره عملکرد این سازمان است.

آمریکا بالاترین رقم مبتلایان به کووید-۱۹ را در جهان دارد و تنها کشوری است که تعداد مبتلایان هفت رقمی را به خود دیده است.

ترامپ بارها تهدید ویروس را کم اهمیت نشان داده است؛ رویکردی که به گفته منتقدان باعث شد فرصت ها برای بکار بستن اقدامات سختگیرانه تر برای متوقف کردن شیوع این ویروس در مراحل اولیه از دست برود.

در آمریکا تاکنون ۱,۴۰۸,۶۳۶ به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۲۹۶,۷۴۶ بهبود یافته و ۸۳,۴۲۵ فوت کرده اند.

برزیل نیز یکی از ۱۰ آلوده ترین کشورها براساس آمار سازمان جهانی بهداشت است. ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری برزیل بارها خطر ویروس را نادیده گرفته و آن را صرفا آنفولانزا می داند.

«ترامپ برزیل» بعد از سفر به آمریکا در ماه مارس (اسفند) که باعث آلوده شدن ۲۰ نفر از اعضای هیات همراهش شد بارها در بین مردم بدون رعایت تدابیر بهداشتی حاضر شده است.

شمار جان باختگان کرونا در برزیل ۱۲,۴۶۱ نفر است. در این کشور طبق تازه ترین آمار ۱۷۸,۲۱۴ مبتلا شده اند و از این تعداد ۷۲,۵۹۷ بهبود یافته اند.

هریس در این کنفرانس خبری گفته بود برخی روش‌های درمانی، شدت یا طول بیماری کووید– ۱۹ را کاهش می‌دهد اما هنوز روشی برای از بین بردن این ویروس حاصل نشده است. اما اشاره ای به این روش های درمانی نکرد.

وی با اشاره به لزوم انجام تحقیقات بیشتر، افزود: ما اطلاعات بالقوه مثبتی داریم اما به اطلاعات بیشتری نیاز داریم تا از کارآمدی این درمان ها ۱۰۰ درصد اطمینان یابیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha