طاهره حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برنامههای ویژهای در این دوره توسط مجموعه کانون استان تهیه و تولید شد که هنوز هم ادامه دارد.
وی افزود: در دوره شیوع ویروس کرونا هنوز هم ارتباط بین مربیان مراکز کانون با اعضای کودک و نوجوان و خانوادههایشان با استفاده از شبکههای اجتماعی حفظ شده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی افزود: این کانون با اجرای طرحها و برنامههای مختلف مانند پیک امید مجازی، کانون امید کرونا را شکست میدهیم ، بازیهای غیرکامپیوتری مانند کاردستی و بازیهای فکری را به کودکان و نوجوانان آموزش داد و زمینه پرورش و تربیت این قشر را به شیوههای مختلف فراهم ساخت.
وی گفت: طرح پیک امید بهصورت مجازی در صفحه رسمی کانون به نشانی www.omid.kpf.ir و پایگاههایی که در شبکههای پیام رسان سروش به آدرس http://sapp.ir/kpfkh_jonobi طراحی شده و به صورت روزانه در دسترس کودکان و نوجوانان و خانوادههای آنان قرار گرفته است.
حمیدی ایجاد امکانات لازم برای رشد و پرورش فکری و ذوقی کودکان و نوجوانان و کمک به شکوفایی استعدادهای آنان در اوقات فراغت را هدف اصلی کانون برشمرد و اظهار داشت: کانون پرورش فکری استان خدماترسانی به کودکان و نوجوانان را در راستای فعالیتهای خود به صورت مجازی تا زمانی که زندگی به روال عادی برگردد، همچنان ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به شرایط تشکیل گروههای مجازی فعالیتهای فرهنگی افزود: در تمامی مراکز ثابت، سیار و پستی استان به منظور اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی، چهار گروه (۲گروه کودک و ۲گروه نوجوان) به تفکیک دختر و پسر تشکیل میشود و مربیان در این قالب به اجرای فعالیت میپردازند و بر همین اساس کارگاهها و انجمنها نیز گروههای مستقل خود را خواهند داشت.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی ادامه داد: در این خصوص برنامههای متنوع فرهنگی شامل کتابخوانی،قصه گویی، معرفی شخصیت، سرزمین و وقایع، نمایش خلاق با کمک اعضای خانواده، بازی و سرگرمی، مباحث علمی، فعالیتهای علمی ساده، نقد کتاب, کاردستی و محتواهایی با محوریت ایجاد نشاط اجتماعی، پیامهای بهداشتی، اجتماعی و اخلاقی با استفاده از شیوههای جذاب در گروههای مراکز ارایه میشود.
وی برگزاری انجمنهای کانون شامل انجمن قصه گویی ، نجوم، انجمنهای ادبی و هنری با حضور میهمانان کشوری در بستر فضای مجازی را از دیگر فعالیتهای مراکز برشمرد و افزود: تمامی این فعالیتها بدون پذیرش کودکان ونوجوانان در مراکز کانون و به صورت مجازی با استفاده از پیام رسانهای داخلی تا زمان بازگشایی مراکز ادامه خواهد داشت.
حمیدی به برگزاری آنلاین کلاسهای کانون زبان اشاره کرد و گفت: از ۲۰ اردیبهشت ماه کانون زبان ایران «شعبه آنلاین» خود را به صورت آزمایشی راه اندازی کرده است که از ۲۷ اردیبهشت به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد تا علاقهمندان بیشتری بتوانند در تمامی نقاط استان از کانون زبان مجازی در بحث فراگیری زبان انگلیسی و زبانهای خارجی غیر انگلیسی نیز بهرهمند شوند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، هماکنون دارای ۲۶ مرکز ثابت، سیار و پستی است که به بیش از ۴۰ هزار کودک و نوجوان عضو این مراکز در سطح استان خدماترسانی میکند.
بیرجند - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: بیش از ۷۰۰ محتوای فرهنگی، هنری و ادبی شامل قصه، انیمیشن، اوریگامی و نمایش عروسکی برای سرگرمی کودکان استان در روزهای کرونا ساخته و منتشر شد.
اخبار مرتبط
-
کانون پرورش فکری با پیک امید سراغ کودکان و نوجوانان رفت
بیرجند - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: طرح پیک امید در…