پرویز رمضانی روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: تا کنون ۲ هزار و ۱۰۰ نسخه دارویی به صورت الکترونیکی در استان بوشهر تجویز شده است.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر نسخه نویسی الکترونیکی برای مطبها، پزشکان عمومی، متخصصان و فوق تخصصها در بخش خصوصی آغاز و تا امروز ۱۱۰ مطب به این سامانه متصل شده است.
رمضانی ادامه داد: در بعضی از شهرستانها یک یا دو مطب وجود دارد که پوشش آنها در این سامانه کامل است و امید میرود این پوشش برای سایر شهرستانها نیز تا پایان این ماه تکمیل شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: به رغم همه مشکلاتی که شیوع کرونا در جامعه ایجاد کرده است، اما در این شرایط زمینه آشنایی مردم با خدمات الکترونیک تا حد زیادی افزایش یافته و سبب شده بتوانند خدمات خود را در فضای مجازی دریافت کنند در همین راستا پزشکان نیز استقبال خوبی از ارائه خدمات به شکلی الکترونیکی داشتند.
رمضانی افزود: استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی با هدف جلوگیری از جابه جایی کاغذ و دفترچه بین بیمه شونده و موسسههای تشخیصی و درمانی تاثیر بسزایی در پیشگیری از شیوع کرونا در جامعه دارد.
وی اضافه کرد: جلوگیری از نسخه پیچی اشتباه به علت بدخطی پزشک، شفافیت در نوع تعامل بیمه با موسسههای تشخیصی درمانی، هشدار به پزشک در مورد تداخلهای دارویی تجویز شده، امکان ارائه نسخه چاپی واضح با نام و دستور مصرف دارو به بیمار، جلوگیری از هدر رفتن سرمایه ناشی از میزان بالای صدور دفترچه و اتلاف وقت بیمه شونده از مزایای تجویز نسخه به شکل الکترونیکی است.
رمضانی درباره روند استفاده از این سامانه گفت: بیمار با ارائه کد ملی در سامانه پذیرش میشود و پس از ورود به مطب، پزشک بیمار را انتخاب و برای او دارو و وسایر خدمات تجویز میکند در پایان یک کد رهگیری به بیمار داده میشود تا به ارائه آن کد به داروخانه داروی خود را دریافت کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر ادامه داد: با اجرای نسخه نویسی الکترونیکی و وارد کردن کد ملی بیمار، وضعیت همپوشانی بیمهشونده در بخش سرپایی نیز مشخص میشود این در حالی است که تا کنون تنها با استفاده از کد ملی در بخش بستری بیمارستانی وضعیت بیمه شونده بیمار نمایش داده میشد.
رمضانی گفت: از دیگر برنامههای اجرا شده بیمه سلامت استان تکمیل اطلاعات اسناد بیمارستانی بیمه شوندگان به شکل الکترونیکی از مهر ماه گذشته است که کمترین فایده آن جلوگیری از جابه جایی کاغذهای بیمارستانی است.
وی اضافه کرد: تمدید اعتبار دفترچههای بیمه شوندگان و قراردادهای موسسههای تشخیصی و درمانی تا پایان خرداد ماه بدون مراجعه حضوری، استحقاق سنجی الکترونیکی افرادی که اعتبار دفترچه آنان به پایان رسیده باشد، افزایش سقف داروهایی که به تایید نیاز دارند از ۶ به ۸ میلیون تومان و رسیدگی الکترونیکی به اسناد بستری بیماران از جمله اقدامهای بیمه سلامت استان برای کاهش رفت و آمد و اجتماع بود که در راستای کمک به کنترل شیوع کرونا انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر ادامه داد: بیمه سلامت در راستای پوشش هزینههای درمانی بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا دوره انتظار برای صدور دفترچه بیمه این بیماران را حذف کرد و بیمارانی که با احتمال ابتلا به کرونا به بیمارستانها مراجعه میکنند و بیمه درمانی ندارند نیز به سرعت زیر پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
رمضانی از همکاری بیمه سلامت استان بوشهر در پاسخگویی تلفنی به سوالات کرونایی مردم در سامانه ۱۶۶۶ خبر داد و گفت: این همکاری که در دو سطح کارشناسی و تخصصی و در چند شیفت صورت گرفت، اقدام ارزندهای در اطلاعرسانی مردم در روزهای اوج کرونا بود که بار مراجعهها به بیمارستانها را کم کرد.
وی ضدعفونی اماکن و ادارههای بیمه، تهیه ماسک، دستکش و اجرای برنامه دورکاری بدون ایجاد کوچکترین وقفه در خدمات رسانی به مردم را از دیگر اقدامهای بیمه سلامت برای محافظت از کارکنان و بیمه شوندگان عنون کرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از ارزیابی وسع متقاضیان استفاده رایگان از این بیمه خبر داد و افزود: ارزیابی وسع از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بر اساس بانکهای اطلاعاتی چون هدفمندی یارانهها و سایر اطلاعات انجام میشود و نتیجه ارزیابی به وسیله پیامک به اطلاع متقاضی میرسد.
رمضانی اضافه کرد: تا کنون ۶ هزار و ۷۰۰ نفر در استان درخواست ارزیابی وسع ارائه کردهاند و دهکهای ۱ تا ۳ به صورت رایگان زیر پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
وی ادامه داد: از اول اسفند تا پایان فروردین ماه ۶۰ میلیارد تومان از مطالبه موسسههای تشخیصی و درمانی استان بوشهر پرداخت شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
نظر شما