به گزارش پنجشنبه خبرگزاری فرانسه، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پیامی ویدیویی اعلام کرد: پس از چندین دهه غفلت از خدمات بهداشت روانی، همهگیری کووید-۱۹ اکنون با ایجاد فشار روانی بیشتر به خانوادهها و جوامع لطمه زده است.
وی افزود: حتی زمانی که این همهگیری تحت کنترل درمیآید، غم، نگرانی و افسردگی همچنان افراد و جوامع را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
سازمان ملل در گزارشی توجیهی اعلام کرد که در ماههای آغازین همهگیری کووید-۱۹ بهداشت و سلامت فیزیکی اصلیترین دغدغه بود اما اینک مسائل روانی فشار زیادی بر شمار زیادی از جمعیت دنیا وارد کرده است.
بخشی از این فشارهای روانی ناشی از نگرانی افراد در مورد ابتلای عزیزانشان به کرونا یا مرگ بر اثر این ویروس است.
بخش دیگری این فشارها به دلیل از دست رفتن معیشت افراد است.
«دوورا کستل» رییس بخش بهداشت روان در سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری مجازی گفت: ما از ترس و بلاتکلیفی و بحران اقتصادی آگاه هستیم. این مسائل موجب فشار روانی خواهد شد.
وی افزود که امدادگران و نیروهای بخش خدمات بهداشت و سلامت از جمله افرادی هستند که تحت فشار زیادی کار میکنند و در مقابل فشار روانی آسیبپذیری بیشتری دارند.
بیش از چهار میلیون و ۴۲۹ هزار نفر در سراسر دنیا به کرونا مبتلا شده و بیش از ۲۹۸ هزار نفر بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
تهران- ایرنا- سازمان ملل نسبت به بحران روانی میلیونها نفر که تحت تاثیر عوارض و تبعات شیوع کرونا قرار گرفتهاند، هشدار داد.
اخبار مرتبط
-
سازمان جهانی بهداشت: تولید واکسن کرونا تا ۱۶ ماه طول میکشد
نیویورک- ایرنا- دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، ویروس کرونا را بسیار مسری و کشنده توصیف کرد و گفت…
-
فرانسه محدودیت دیدار خانوادهها از بستگان خود در خانه سالمندان را لغو کرد
تهران- ایرنا- بعد از یک ماه از دوران قرنطینه و به دنبال کاهش تدریجی محدودیتهای اعمال شده برای…
-
دبیرکل سازمان ملل متحد از شیوع ویروس نفرت در جهان هشدار داد
نیویورک- ایرنا- دبیرکل سازمان ملل متحد اطلاعات نادرست را باعث پراکنده شدن ویروس نفرت در جهان…
نظر شما