۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱
کد خبر: 83787325
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روزهای پرتلاطم شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱
کد خبر: 83787325
روزهای پرتلاطم شاخص بورس در هفته‌ای که گذشت

تهران - ایرنا - شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) به عدد یک میلیون و ۱۷ هزار واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته حدود ۳.۵ درصد رشد را تجربه کرد.

بازار سهام در پنج روز معاملات هفته‌ای که گذشت، روزهای پرنوسانی را سپری کرد و اصلاحی پرشتاب‌تر از هفته گذشته را تجربه کرد.

شاخص بورس در نخستین روز هفته جاری به کانال یک میلیون واحد ورود کرد و از روز یکشنبه برای تثبیت شاخص یک میلیون واحدی با افت و خیزهای بسیاری همراه شد.

شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۳۹ هزار و ۷۷ واحد افزایش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ماه) با عدد ۹۷۷ هزار و ۹۲۳ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت ماه) به عدد یک میلیون و ۱۷ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ۳۰۸ هزار و ۱۳۴ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۱۶ هزار و ۵۴ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ۱۸۹ هزار و ۷۲۹ واحد به عدد ۲۰۹ هزار و ۵۹۹ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای بانک ملت، پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، سرمایه گذاری خوارزمی، بانک تجارت، فولاد مبارکه اصفهان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت گروه‌ بانک‌ها، خودرو و قطعات، فلزات اساسی، شیمیایی‌ها، فرآروده های نفتی، مواد دارویی، سرمایه‌گذاری‌ها، سیمان، کانی‌های فلزی، بیمه و بازنشسته، صنایع غذایی به جز قند و شکر، کانی‌های غیرفلزی با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.

در هفته‌ای که گذشت بانک‌ها و موسسات اعتباری، فرآورده‌های نفتی، خودرو و قطعات، فلزات اساسی، سرمایه گذاری‌ها، چندرشته‌ای صنعتی، شیمیایی‌ها، کانه‌های فلزی، سیمان، آهک و گچ، مواد دارویی، محصولات فلزی، رایانه، صنایع غذایی به جز قند و شکر، بیمه و بازنشستگی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، انبوه سازی املاک و مستغلات، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطه‌گری‌های مالی و پولی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.

همچنین فرآورده‌های نفتی، بانک‌ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، شیمیایی، خودرو و قطعات، چندرشته‌ای صنعتی، سرمایه‌گذاری‌ها، محصولات فلزی، کانه‌های فلزی، مواد دارویی، سیمان، آهک و گچ، صنایع غذایی به جز قند و شکر، حمل و نقل، رایانه، بیمه و بازنشستگی، محصولات فلزی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، واسطه‌گری‌های مالی و پولی و صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha